Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δέκα (10) υποτροφίες σε Κύπριους ή Έλληνες πολίτες εγκατεστημένους στην Κύπρο από την SAFE BULKERS Inc.

Προκήρυξη:

Το πρόγραμμα αποτελείται από δέκα (10) υποτροφίες που θα χορηγηθούν σε Κύπριους πολίτες ή Έλληνες πολίτες εγκατεστημένους στην Κύπρο, είτε φοιτητές που αποφοιτούν από Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Κύπρου (Λύκειο) είτε φοιτητές που παρακολουθούν σπουδές σε πανεπιστήμια της Ελλάδας, του Ηνωμένου Βασιλείου και άλλων αντίστοιχων Πανεπιστημίων του εξωτερικού. Ποσό 10.000 ευρώ ανά υποτροφία θα χορηγείται με βάση την ακαδημαϊκή αξία και την οικονομική κατάσταση των συμμετεχόντων που σκοπεύουν να ακολουθήσουν επαγγελματική σταδιοδρομία στη ναυτιλιακή βιομηχανία.

Συγκεκριμένα, οι υποτροφίες αφορούν προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές (Master) για σπουδές στο εξωτερικό στους τομείς:

  • Naval Engineering– Mechanical Engineering – Naval Architecture – Marine Engineering
  • Electrical/ Electronic Engineering – Computer Engineering
  • Computer Science
  • Cyber Security
  • Automation
  • Shipping Law

Εάν ενδιαφέρεστε να υποβάλετε αίτηση για το πρόγραμμα, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο και να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης με τα ζητούμενα στοιχεία.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με το πρόγραμμα υποτροφιών, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail: ypotrofies@safebulkers.com

Οι αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 πρέπει να υποβληθούν στην εταιρεία το αργότερο έως τις 31 Αυγούστου 2023.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τις υποτροφίες εδώ!


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο