Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Βραβείο Θετικών Επιστημών από το Κληροδότημα Γεωργίου Παπανικολάου

Προκήρυξη:

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών προκηρύσσει, διαγωνισμό για τη βράβευση, από τα έσοδα του Κληροδοτήματος Γεωργίου Παπανικολάου, πρωτότυπης ερευνητικής εργασίας, δημοσιευμένης ή μη, στη Βιολογία, την Ιατρική ή και τις δύο επιστήμες.

Το ποσό του βραβείου ανέρχεται σε 3.000,00€.

Διδακτορικές διατριβές δε γίνονται δεκτές.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν τις εργασίες τους σε τρία αντίτυπα, και προτιμότερο σε ηλεκτρονική μορφή, με αίτηση ιδιοχείρως ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή μεταχυμεταφορές, προκειμένου να επαληθεύεται η εμπρόθεσμη ημερομηνία στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Πανεπιστημίου Αθηνών (Κεντρικό Κτήριο, Πανεπιστημίου 30, ΤΚ 106 79) 

μέχρι 28 - 4 - 2023.

Η αίτηση, ανακτάται από την Ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση εδώ όπου αναρτάται και παρούσα προκήρυξη.

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται από τη Διεύθυνση Κληροδοτημάτων, Τμήμα Υποτροφιών και Βραβείων (Σταδίου και Χρ. Λαδά 6, τηλ, 210.3689132-4, e-mail ypotrofie8@uoa.gr

Προκήρυξη

 


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο