Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Θέσεις με υποτροφία σε υποψήφιους/ες που έχουν σχέση εργασίας με αθλητικά σωματεία και ομοσπονδίες, για φοίτηση στο ΠΜΣ «Διοίκηση Αθλητισμού» του ΕΑΠ

Προκήρυξη:

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, σε συνέχεια της συνεργασίας με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, προσφέρει θέσεις με υποτροφία σε υποψήφιους/ες οι οποίοι/ες έχουν σχέση εργασίας με αθλητικά σωματεία και ομοσπονδίες, οι οποίες επιβλέπονται από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, αλλά και το διοικητικό προσωπικό της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για τη φοίτησή τους στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Διοίκηση Αθλητισμού» με έναρξη σπουδών στο εαρινό εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 (Μάρτιος 2022). Οι δυνητικά δικαιούχοι των υποτροφιών του προγράμματος θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα, στις προθεσμίες υποβολής αιτήσεων και να πληρούν τα παρακάτω κριτήρια:

  1. Τίτλος Σπουδών ΑΕΙ (κατά προτίμηση νομικής κατεύθυνσης, διοίκησης επιχειρήσεων, οικονομικών και άλλων συναφών κατευθύνσεων)
  2. 5ετής τουλάχιστον εργασιακή εμπειρία στην ομοσπονδία ή την ένωση που εργάζονται με προτεραιότητα στους/στις υποψηφίους/υποψήφιες που  κατέχουν θέση διευθυντή ή προϊσταμένου τμήματος (για ομοσπονδίες που υφίστανται οι θέσεις). Δύναται η δυνατότητα επιλογής να αφορά και κατώτερες βαθμίδες διοικητικών στελεχών στην περίπτωση που δεν υπάρξουν αιτήσεις από διευθυντικά στελέχη.
  3. Ηλικία μέχρι 52 ετών.
  4. Ενεργό μέλος του ΠΣΥΑΣ (ταμειακώς εντάξει κατά το χρόνο υποβολής της υποψηφιότητας).
  5. Επιλογή σχετικού πεδίου στη φόρμα υποβολής αίτησης

Στην περίπτωση που οι αιτήσεις ξεπεράσουν τον αριθμό των προσφερόμενων θέσεων υποτροφιών θα υπάρχουν συμπληρωματικά κριτήρια:

  1. Ετήσιο εισόδημα (βάσει εκκαθαριστικού)
  2. Οικογενειακή κατάσταση

Μετά τον έλεγχο των ακαδημαϊκών εγγράφων (τυπικά δικαιολογητικά προϋποθέσεων εισαγωγής όπως αυτά ορίζονται από την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και τις Οδηγίες που τη συνοδεύουν) όσων έχουν υποβάλει αίτηση στο πρόγραμμα και πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής υποτρόφων στο πρόγραμμα, θα αποσταλεί λίστα με τους εγκεκριμένους φοιτητές στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για επιλογή των υποτρόφων. Για την υποβολή αίτησης  συμμετοχής στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Διοίκηση Αθλητισμού» του Ε.Α.Π. μπορείτε να ενημερωθείτε από την τρέχουσα Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ΕΔΩ .


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο