Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Διαγωνισμός «Υποτροφίες Αριστείας στις Τέχνες»

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Διαγωνισμός «Υποτροφίες Αριστείας στις Τέχνες»

Το Τμήμα Σχεδιασμού και Πολυμέσων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ανακοινώνει την παραχώρηση τριών (3) υποτροφιών (75%, 50% και 25% αντίστοιχα) για τα δίδακτρα του πρώτου ακαδημαϊκού έτους σπουδών για υποψήφιους φοιτητές με καλλιτεχνικό υπόβαθρο σχετικό με τις Τέχνες, το Σχεδιασμό και τα Πολυμέσα.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν προχωρήσει σε αίτηση εισδοχής για το Χειμερινό Ακαδημαϊκό Εξάμηνο 2024 για ένα από τα ακόλουθα προγράμματα σπουδών:

Όροι και Προϋποθέσεις:

  • Η υποτροφία διατίθεται μόνο σε νεοεισερχόμενους προπτυχιακούς φοιτητές πλήρους φοίτησης.
  • Σε περίπτωση εξασφάλισης δυο (2) η περισσότερων υποτροφιών ισχύει η υποτροφία με το μεγαλύτερο ποσοστό μείωσης των διδάκτρων.
  • Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2024.
  • Έγκυρες συμμετοχές θα θεωρούνται μόνο όσες υποβληθούν μέσω της ηλεκτρονικής αίτησης υποβολής που παρέχεται παρακάτω.

Μετά τη λήξη της περιόδου υποβολής, το Τμήμα Σχεδιασμού και Πολυμέσων θα εξετάσει προσεκτικά κάθε αίτηση και portfolio για να επιλέξει τους πιο υποσχόμενους υποψηφίους.

Μείνετε συντονισμένοι για την ανακοίνωση των νικητών των υποτροφιών! Όλοι οι υποψήφιοι θα ειδοποιηθούν μέσω email.

Μην χάσετε αυτή την απίστευτη ευκαιρία να ακολουθήσετε το πάθος σας για τις τέχνες και να ξεκινήσετε το δημιουργικό σας ταξίδι στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Κάντε αίτηση τώρα και αφήστε το ταλέντο σας να λάμψει!

Για περισσότερες πληροφορίες ή λεπτομέρειες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Χριστίνα Ευριπίδου στο +357 22 841529 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο evripidou.c@unic.ac.cy.

Γιατί να σπουδάσετε στο Τμήμα Σχεδιασμού και Πολυμέσων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας;

Αφοσιωμένο στην εκπαίδευση κριτικά σκεπτόμενων ατόμων, καλλιτεχνών, δημιουργικών σχεδιαστών και υπεύθυνων πολιτών.
Τα προγράμματα του Τμήματος Σχεδιασμού και Πολυμέσων παρέχουν ευρεία και καινοτόμα εκπαίδευση, εξισορροπώντας άρτια την πρακτική, τεχνολογική και θεωρητική μάθηση, τόσο σε προπτυχιακό, όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Στόχος του τμήματος είναι να δημιουργήσει στους φοιτητές ένα ισχυρό υπόβαθρο στην πρακτική της τέχνης, στις μεθόδους σχεδιασμού και παραγωγής και να τους εξοπλίσει με τα απαραίτητα εργαλεία και δεξιότητες έτσι ώστε να κατανοούν, να αναπτύσσουν και να διαχειρίζονται έργα σχετικά με τους τομείς των Καλών Τεχνών, των Γραφικών Τεχνών και των Πολυμέσων.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο