Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

«Συναντήσεις Επιστήμης - Ίδρυμα Ευγενίδου»: Online Επιστημονικές συζητήσεις για τις Θετικές Επιστήμες από κορυφαίους επιστήμονες ανοικτές για το κοινό

Το Ίδρυμα Ευγενίδου, εγκαινίασε έναν κύκλο συζητήσεων με τίτλο «Συναντήσεις Επιστήμης», ο οποίος αποσκοπεί στη δημιουργία μίας εστίας ανταλλαγής απόψεων, ανακοινώσεων και ενημέρωσης για την πορεία των επιστημονικών εξελίξεων και ερευνών στις Θετικές Επιστήμες, από κορυφαίους επιστήμονες και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Οι συναντήσεις καλύπτουν επιστήμες μεταξύ των οποίων τα Μαθηματικά, η Βιολογία, η Φυσική, η Χημεία, η Κοσμολογία, το Περιβάλλον, αλλά και η Πληροφορική.

Οι διαδικτυακές αυτές συναντήσεις είναι σε εξέλιξη εδώ και περίπου έναν χρόνο και το βιντεοσκοπημένο υλικό είναι διαθέσιμο στη σελίδα του Ιδρύματος Ευγενίδου στο YouTube, ανοικτό προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Η πρωτοβουλία αυτή είναι ακόμη μία στο πλαίσιο των online δράσεων του Ιδρύματος, οι οποίες έχουν σκοπό να δώσουν σε όλους την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον κόσμο της γνώσης, της επιστήμης και της τεχνολογίας!

Μπορείτε να δείτε όλες τις, έως τώρα, συναντήσεις συγκεντρωτικά εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο