Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Νέος Κύκλος Επιχειρηματικής Επιτάχυνσης “Compass Cycle” του Κέντρου ACEin του ΟΠΑ

Ήρθε η ώρα να συναρμολογήσεις τα επιχειρηματικά σου σχέδια!

Δήλωσε συμμετοχή στον νέο Κύκλο Επιχειρηματικής Επιτάχυνσης, “Compass Cycle” του Κέντρου ACEin και βρες τον τρόπο να υλοποιήσεις την ιδέα σου σε πραγματικό περιβάλλον

To Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας ACEin του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοινώνει επίσημα την έναρξη του του νέου κύκλου Επιχειρηματικής Επιτάχυνσης “Compass Cycle” 2023-2024.

Το πρόγραμμα επιτάχυνσης έχει διάρκεια 8 μήνες και οι ομάδες που θα ενταχθούν θα ωφεληθούν με την παροχή των  παρακάτω υπηρεσιών. Συγκεκριμένα,

  • θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά workshops και σεμινάρια.
  • θα λάβουν εντατική καθοδήγηση από τους coaches του Κέντρου ACEin.
  • θα διασυνδεθούν με έμπειρους μέντορες του επιχειρηματικού οικοσυστήματος.
  • θα υποστηριχθούν για την υλοποίηση του business validation της επιχειρηματικής τους πρότασης
  • θα υποστηριχθούν με τη μορφή εξειδικευμένων υπηρεσιών για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής τους ιδέας.
  • θα έρθουν σε επαφή με πιθανούς επενδυτές (όπως VC, business angels, επιχειρηματίες)

Από σήμερα, Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 22 Σεπτεμβρίου, επιχειρηματικές και ερευνητικές ομάδες, καθώς και νεοφυείς επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής στον “Compass Cycle”, πατώντας εδώ.

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα επιτάχυνσης απευθύνεται σε ήδη σχηματισμένες επιχειρηματικές ή ερευνητικές ομάδες με πρωτότυπες  λύσεις ή/και καινοτόμα προϊόντα που επιθυμούν να υλοποιήσουν την ιδέα τους  και να αναπτυχθούν.. Προκειμένου να επιλεγούν, συνιστάται οι ομάδες να έχουν ένα ελάχιστο βιώσιμο προϊόν (minimum viable product - MVP), μια αφοσιωμένη ομάδα και ένα υποσχόμενο επιχειρηματικό μοντέλο.

Οι αιτήσεις για τον νέο κύκλο έχουν ανοίξει και όλες οι ομάδες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ εώς την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 23:55.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα εδώ, ενώ μπορείτε να παρακολουθείτε τα νέα του Κέντρου ACEin σε InstagramFacebookLinkedIn και Twitter.

Σχετικά με το Κέντρο ACEin: Το Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του ΟΠΑ για πάνω από 8 χρόνια έχει συνεχή και πρωτοπόρα θέση μέσα από τις πολυάριθμες δράσεις του σε θέματα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας. Κύριος στόχος του Κέντρου, είναι η συνεισφορά στη δημιουργία ενός οικοσυστήματος καινοτομίας γύρω από την ευρύτερη Πανεπιστημιακή κοινότητα, που παράγει ανταγωνιστική τεχνογνωσία και καθοδηγεί την ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας για την εγχώρια και την παγκόσμια αγορά.

Περισσότερες πληροφορίες: εδώ και εδώ

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο