Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Μάρκετινγκ Αθλητισμού, Πολιτισμού, Πολιτικής» του ΕΚΠΑ

Η υποβολή αιτήσεων γ’ κύκλου για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Μάρκετινγκ Αθλητισμού, Πολιτισμού, Πολιτικής» του ΕΚΠΑ ξεκίνησε! Αποτελεί το μοναδικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Ελλάδα με αντικείμενο το Μάρκετινγκ στον κλάδο του Αθλητισμού, του Πολιτισμού και της Πολιτικής.

Ακολουθεί υψηλά διεθνή ακαδημαϊκά πρότυπα, χωρίς να χάνει τον πρακτικό επαγγελματικό του προσανατολισμό και ολοκληρώνεται μέσα σε ένα ευέλικτο χρονικό διάστημα ενάμιση έτους.

Απευθύνεται σε κάθε στέλεχος που απασχολείται στους τομείς του αθλητισμού, του πολιτισμού και της πολιτικής και επιθυμεί να ασχοληθεί με το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία του Οργανισμού στον οποίο εργάζεται ή να ενισχύσει τις γνώσεις και τις ικανότητές του σε αυτό το αντικείμενο.

Απευθύνεται επίσης σε πτυχιούχους κάθε αντικειμένου που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο στον επιστημονικό τομέα του Μάρκετινγκ και να απασχοληθούν επαγγελματικά σε αυτούς τους κλάδους, αναλαμβάνοντας τη στρατηγική μάρκετινγκ και επικοινωνίας αντίστοιχων οργανισμών καθώς και τη δημιουργία ισχυρής επωνυμίας.

Οι άνθρωποι του μεταπτυχιακού μαζί με τις εξέχουσες επαγγελματικές προσωπικότητες που διαθέτει το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του ΕΚΠΑ ως επισκέπτες, μέσα από την έρευνα και την εμπειρία τους, θα εκπαιδεύσουν και θα εμπνεύσουν τους συμμετέχοντες μέσα και έξω από την αίθουσα, με σκοπό να αποκτήσουν γνώση και ικανότητες στο μάρκετινγκ για αθλητικούς, πολιτιστικούς και πολιτικούς οργανισμούς που θα τους κάνουν περιζήτητους στην αγορά εργασίας.

Αιτήσεις γ΄ κύκλου έως 10 Ιουλίου 2023.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://marketing-scp.ba.uoa.gr/ για να ενημερωθείτε πληρέστερα για το Πρόγραμμα.
Tηλ. επικοινωνίας: 210-3689830
mail: marketing-scp@ba.uoa.gr

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο