Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Πληροφοριακά Συστήματα και Υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Το Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς δέχεται υποψηφιότητες για φοίτηση στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) “Πληροφοριακά Συστήματα & Υπηρεσίες” (Έναρξη μαθημάτων τον Οκτώβριο 2023). Το Π.Μ.Σ. αποτελεί ένα μεταπτυχιακό σύγχρονο και μοναδικό για τα ελληνικά και διεθνή δεδομένα, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της τεχνολογίας και με άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας. Το Π.Μ.Σ. απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στις ακόλουθες ειδικεύσεις:

  • Προηγμένα Πληροφοριακά Συστήματα (Advanced Information Systems),
  • Μεγάλα Δεδομένα και Αναλυτική (Big Data and Analytics)
  • Πληροφορική Διακυβέρνηση (IT Governance)

Η διδακτέα ύλη ανανεώνεται κάθε χρόνο, ώστε να ακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις, οι οποίες στον κλάδο της Τεχνολογίας της Πληροφορίας είναι ραγδαίες. Παρέχονται επίσης δυνατότητες συμμετοχής σε εργαστηριακά μαθήματα και ερευνητικά προγράμματα, ενώ δίνεται η ευκαιρία στους/στις φοιτητές/τριες εκπόνησης της διπλωματικής τους εργασίας υπό τη μορφή Πρακτικής Άσκησης σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στον ελληνικό χώρο, το εξωτερικό, ή και σε δομές τους κράτους. Με αυτόν τον τρόπο, οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα αποκτήσουν κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους σημαντική εργασιακή εμπειρία που θα τους βοηθήσει στη μελλοντική επαγγελματική τους ανέλιξη.

Αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 γίνονται δεκτές έως και την 30η Σεπτεμβρίου 2023.

Ιστοσελίδα Π.Μ.Σ
Δείτε εδώ αναλυτικά την προκήρυξη.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο