Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

EMPOWERED: Δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης σε ψηφιακές δεξιότητες για γυναίκες

Το έργο EMPOWERED σχεδιάστηκε με σκοπό τη δημιουργία ενός προγράμματος κατάρτισης για γυναίκες. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωσή τους σε ψηφιακές δεξιότητες που είναι ζωτικής σημασίας στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού και αναγκαίες για την απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος κατά την είσοδό τους στην αγορά εργασίας. Σε δεύτερο επίπεδο, το πρόγραμμα εστιάζει στην αντιμετώπιση ψυχολογικών εμποδίων που απασχολούν τις γυναίκες που επιθυμούν να βελτιώσουν τη θέση τους στον επιχειρηματικό κόσμο. 

Το πρόγραμμα κατάρτισης EMPOWERED είναι μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία η οποία προσφέρεται σε γυναίκες που επιθυμούν να αποκτήσουν πρόσβαση στην αγορά εργασίας ή να μετακινηθούν επαγγελματικά σε κάποιο άλλο κλάδο και οι οποίες αντιμετωπίζουν προκλήσεις που τις αποθαρρύνουν να παραμείνουν στον στόχο τους και να διεκδικήσουν τη θέση τους στον επαγγελματικό κόσμο. 

Διαθέσιμες εκπαιδευτικές ενότητες:

Εγγραφείτε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην σελίδα του προγράμματος.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο