Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Νέο εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό "Φαρμακευτικές Βιοεπιστήμες και Ανάπτυξη Φαρμάκων" από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Η συνεχής ανάπτυξη του τομέα της Φαρμακοβιομηχανίας οδηγεί στην αυξημένη ζήτηση για εξειδικευμένους επαγγελματίες στη διαδικασία ανάπτυξης φαρμάκων.

Το μεταπτυχιακό στις «Φαρμακευτικές Βιοεπιστήμες και Ανάπτυξη Φαρμάκων» στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίσει τους φοιτητές/τριες με τις απαραίτητες θεωρητικές γνώσεις και την πρακτική εμπειρία για την κατανόηση και τη συμμετοχή τους στις διαδικασίες παραγωγής ενός νέου φαρμακευτικού προϊόντος.

Αποσκοπεί στην απόκτηση δεξιοτήτων για μια σταδιοδρομία στη φαρμακοβιομηχανία, σε δημόσιους και ιδιωτικούς ερευνητικούς οργανισμούς, καθώς και στις ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων των χωρών της ΕΕ.

Το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα προσφέρεται με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, παρέχοντας στους φοιτητές/τριες την ευελιξία μελέτης στον προσωπικό τους χώρο και χρόνο. Με την καινοτόμο διαδικτυακή πλατφόρμα, οι φοιτητές/τριες έχουν πρόσβαση στα μαθησιακά υλικά, ενώ μπορούν να αλληλοεπιδρούν  με ένα διαδραστικό περιεχόμενο σπουδών και να συνεργάζονται με τους καθηγητές/τριες και τους συμφοιτητές/τριες από οπουδήποτε στον κόσμο. Επιπλέον, όσοι φοιτητές/-τριες το επιθυμούν, μπορούν να εκπονήσουν δια ζώσης ερευνητική μεταπτυχιακή διατριβή στα προηγμένης τεχνολογίας εργαστήρια του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου κατά το τελευταίο εξάμηνο των σπουδών.

Το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα έχει διάρκεια 18 μήνες και προσφέρει 90 ECTS. 

Η γλώσσα διδασκαλίας θα είναι η Ελληνική.

Τομείς Εργοδότησης Αποφοίτων:

  • Φαρμακοβιομηχανία
  • Έρευνα
  • Ρυθμιστικές Αρχές Φαρμάκων

Επιλέξτε τον τρόπο μάθησης που σας ταιριάζει και ενταχθείτε στην ακαδημαϊκή κοινότητα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου για να εξελίξετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στο δυναμικό κόσμο των φαρμακευτικών επιστημών!

Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές για έναρξη σπουδών το εαρινό εξάμηνο 2023-2024. Προσφέρεται ειδική έκπτωση διδάκτρων σε όσους υποβάλουν εγκαίρως τις αιτήσεις τους.

Εάν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε το εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στις Φαρμακευτικές Βιοεπιστήμες και την Ανάπτυξη Φαρμάκων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας για να σας ενημερώσει αναλυτικά για το πρόγραμμα, τη διαδικασία εγγραφής, τα δίδακτρα και να σας αποστείλει οδηγό σπουδών με την αναλυτική περιγραφή των μαθημάτων.

Προσοχή! Aν δεν σας έχει έρθει email στο Inbox δείτε και στο φάκελο των ανεπιθύμητων (spam folder).

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο