Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν προγράμματα επιμόρφωσης για γυναίκες από την Τράπεζα Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με τους 100mentors και το The Tipping Point, στο πλαίσιο του προγράμματος EQUALL, δημιούργησαν τις παρακάτω δράσεις:

 • Women Founders and Makers: Πρόγραμμα επιμόρφωσης, δικτύωσης και mentoring για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα
  Το Women Founders and Makers είναι ένα δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Τράπεζας Πειραιώς με σκοπό την ενδυνάμωση και υποστήριξη γυναικών που θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση είτε να αναπτύξουν την ήδη υπάρχουσα. Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει στις συμμετέχουσες μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική προσέγγιση που θα υποστηρίξει και θα ενδυναμώσει τις συμμετέχουσες στην πραγματοποίηση των στόχων τους.
   
 • Women Back to Work: Πρόγραμμα επιμόρφωσης, δικτύωσης και mentoring για την ένταξη των γυναικών στην αγορά εργασίας
  Το Women Back to Work είναι ένα πρόγραμμα επιμόρφωσης που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Τράπεζας Πειραιώς και απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες, που στοχεύουν να επιστρέψουν δυναμικά στην αγορά εργασίας. Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει στις συμμετέχουσες μια ολοκληρωμένη προσέγγιση που θα τις υποστηρίξει στην πραγματοποίηση των στόχων τους.
   
 • Women in Agriculture: Πρόγραμμα επιμόρφωσης, δικτύωσης και mentoring για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα στον αγροτικό τομέα
  H δράση Women in Agriculture δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Τράπεζας Πειραιώς στο πλαίσιο του Προγράμματος EQUALL και απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες, που ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον αγροδιατροφικό τομέα ή τον αγροτουρισμό. Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει στις συμμετέχουσες τόσο επιμόρφωση πάνω σε θέματα σχετικά με τη σύγχρονη γεωργία όσο και βιωματική μάθηση μέσα από την καθοδήγηση από ειδικούς και επαγγελματίες του αγροτικού τομέα, για να εμβαθύνουν στις γνώσεις που θα αποκτήσουν στο πλαίσιο της επιμόρφωσης.

Σκοπός αυτών των δράσεων είναι να βοηθήσουν τις γυναίκες να διεκδικήσουν τη θέση που ανταποκρίνεται στην αξία και τις δυνατότητές τους, υποστηρίζοντας την ισότιμη πρόσβασή τους στην απασχόληση, την επιχειρηματική δραστηριότητα, στοιχεία απαραίτητα για την αυτονομία και την εξέλιξή τους. 

Η συμμετοχή στα προγράμματα είναι εντελώς δωρεάν και θα διεξαχθούν εξ ολοκλήρου διαδικτυακά, εξ αποστάσεως. Οι συμμετέχουσες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα από όπου κι αν βρίσκονται.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πρέπει να συμπληρώσετε ηλεκτρονική φόρμα. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 16 Οκτωβρίου 2023 και θα ακολουθήσει αξιολόγηση των αιτήσεων. Σε κάθε περίπτωση, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες για κάθε πρόγραμμα και την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής θα βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους:

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο