Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

DoTech Academy - Nέο πρόγραμμα ενίσχυσης τεχνολογικών δεξιοτήτων με την υποστήριξη της Αμερικάνικης Πρεσβείας

To νέο πρόγραμμα, DoTech Academy του Greek Women Do Tech αφορά όσους/ες ενδιαφέρονται για τις νέες τεχνολογίες και επιθυμούν να αναπτύξουν ή και να ενισχύουν τις δεξιότητές τους σε εξειδικευμένους τομείς.

Το πρόγραμμα αποτελείται από δέκα δωρεάν (10) online σμεινάρια τα οποία θα πραγματοποιηθούν live, από δέκα Έλληνες επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς των νέων τεχνολογιών και εργάζονται σε μεγάλες Αμερικανικές εταιρείες (Google, Meta, Microsoft & Amazon). 

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι ανοικτές και οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ!

Η ημερομηνία έναρξης του προγράμματος είναι η 1η Μαρτίου 2023.

Η γλώσσα διεξαγωγής των σεμιναρίων είναι η αγγλική.

Δίνεται και πιστοποιητικό παρακολούθησης. Ωστόσο, προϋπόθεση για τη λήψη του πιστοποιητικού αποτελεί η παρακολούθηση και των δέκα (10) σεμιναρίων.

Θεματικές Σεμιναρίων

  • Artificial Intelligence & Metaverse
  • Gaming
  • Fintech & Blockchain
  • Climate Change & Big Data
  • Product Management

Είκοσι (20) συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο Cohort 2023 και να δημιουργήσουν ένα project στο τομέα που τους ενδιαφέρει, υπό την επίβλεψη ενός επαγγελματία. Τα projects θα παρουσιαστούν στις 10 Απριλίου στο Awards Ceremony.

Ιστοσελίδα προγράμματος

 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο