Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Διαδικτυακή Εκδήλωση "Πλοήγηση στον Κόσμο των Πληρωμών: Η Εμπειρία της Mastercard" του Executive MBA του ΕΚΠΑ

Το Executive MBA του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Πλοήγηση στον Κόσμο των Πληρωμών: Η Εμπειρία της Mastercard». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023 και ώρα 19:00.

Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας διαμορφώνει και επηρεάζει καθοριστικά τον τρόπο που πραγματοποιούμε καθημερινές συναλλαγές, καθιστώντας τον κλάδο των πληρωμών ως έναν από τους πιο ταχέως εξελισσόμενους τομείς. Στη συζήτηση που θα διεξαχθεί θα δείτε πως ένα σχήμα πληρωμών όπως η Mastercard, συνδέθηκε με τους καταναλωτές και εδραιώθηκε σαν brand, και πως η στρατηγική Marketing εξελίσσεται ώστε να ανταποκριθεί στις προκλήσεις του κλάδου σήμερα.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν:

  • Μαριλένα Πέππα, Product Management Manager, Mastercard
  • Λαμπρινή Πήχα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του ΕΚΠΑ
  • Νικόλαος Ηρειώτης, Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, Καθηγητής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του ΕΚΠΑ, Διευθυντής στο ΠΜΣ Executive MBA του ΕΚΠΑ
  • Δημήτριος Βασιλείου, Καθηγητής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του ΕΚΠΑ

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Webex.

Για να δηλώσετε συμμετοχή κάνετε κλικ εδώ. Εφόσον εγγραφείτε, την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 θα σας σταλεί ο σύνδεσμος για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση του Executive MBA του ΕΚΠΑ.

Μέχρι την ημερομηνία πραγματοποίησης της εκδήλωσης μπορείτε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα του προγράμματος.

Δείτε την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του προγράμματος εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο