Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Άνοιξαν οι αιτήσεις για 2 προγράμματα ανάπτυξης, από το European Women On Board!

Θες να αναλάβεις ρόλους υψηλής ευθύνης ή να γίνεις μέλος ενός Διοικητικού Συμβουλίου;

Το European Women On Board, με το οποίο το Women On Top συνεργάζεται από το καλοκαίρι του 2022, ανακοίνωσε την έναρξη των αιτήσεων για δύο προγράμματα που θα σε προετοιμάσουν κατάλληλα για το επόμενο σημαντικό βήμα στην καριέρα σου.

Πρόγραμμα C-Level για υψηλόβαθμα στελέχη

Έναρξη: Σεπτέμβριος 2023
Καταληκτική Ημερομηνία Αιτήσεων: 30 Ιουνίου

Το πρόγραμμα C-Level του EWOB απευθύνεται σε γυναίκες που πρόκειται να αναλάβουν ρόλους υψηλής ευθύνης τα επόμενα δύο χρόνια. Τι χρειάζεται ο σύγχρονος επιχειρηματικός κόσμος από τις γυναίκες ηγέτιδες και ποιες είναι οι απαραίτητες δεξιότητες για να το πετύχουν;

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην ευέλικτη και χωρίς αποκλεισμούς ηγεσία και στη δημιουργία ενός λειτουργικού και αποτελεσματικού Διοικητικού Συμβουλίου. Επίσης, μέσω του προγράμματος, οι συμμετέχουσες θα ενισχύσουν το επαγγελματικό τους δίκτυο γνωρίζοντας περισσότερες από 30 ηγέτιδες από όλη την Ευρώπη, εντός ενός υποστηρικτικού και αξιόπιστου περιβάλλοντος. Μαζί θα μάθουμε τρόπους για να αναδείξουμε τα δυνατά μας σημεία και να αναπτύξουμε το προσωπικό μας «brand».

Σε 7 διαδικτυακά σεμινάρια που περιλαμβάνουν διαλέξεις, key studies, εργαστήρια, συζητήσεις και ευκαιρίες δικτύωσης, οι συμμετέχουσες θα αποκτήσουν εικόνα για τα πιο επείγοντα και σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο, ενώ παράλληλα θα αλληλεπιδράσουν και θα μοιραστούν τις ιδέες τους με ειδικούς, εταιρικές ηγέτιδες, motivational coaches, recruiters και άλλες ταλαντούχες γυναίκες, οι οποίες προσπαθούν για περισσότερη έμφυλη ισότητα στη λήψη αποφάσεων.

Δες το αναλυτικό πρόγραμμα και δήλωσε συμμετοχή εδώ!

Πρόγραμμα ετοιμότητας Διοικητικού Συμβουλίου

Έναρξη: Σεπτέμβριος 2023
Καταληκτική Ημερομηνία Αιτήσεων: 30 Ιουνίου

Με την κατάλληλη εκπαίδευση, δίκτυο και νοοτροπία, μπορείς να αποκτήσεις τα απαραίτητα εργαλεία -όχι μόνο για να μπεις σε ένα Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά και για να αναπτυχθείς εντός του!

Το EWOB Board Readiness Program έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στις συμμετέχουσες τη γνώση, τα πρακτικά εργαλεία και την προετοιμασία που χρειάζονται για να δημιουργήσουν ένα υποστηρικτικό δίκτυο, να βοηθήσουν στον εντοπισμό ανοιχτών θέσεων σε ΔΣ, να επικοινωνήσουν την αξία τους με αποτελεσματικό τρόπο και να σχεδιάσουν έναν προσωπικό, στρατηγικό χάρτη για την επίτευξη των στόχων τους.

Σε 5 διαδικτυακές συναντήσεις, οι συμμετέχουσες θα παρακολουθήσουν συζητήσεις σε πάνελ από καταξιωμένες ομιλήτριες, θα λάβουν συγκεκριμένες και χειροπιαστές συμβουλές από ειδικούς, και θα λάβουν μέρος σε διαδραστικές ενημερωτικές συνεδρίες.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για γυναίκες που εργάζονται ως υπάλληλοι στον εταιρικό τομέα και επιχειρηματίες, αλλά και σε διαφορετικούς κλάδους, όπως μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και τον ακαδημαϊκό χώρο.

Δες το αναλυτικό πρόγραμμα και δήλωσε συμμετοχή εδώ!

Αν θες να μάθεις περισσότερα για οποιοδήποτε από τα δύο προγράμματα, στις 13 Ιουνίου, 18:30, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση από την Πρόεδρο της Επιτροπής Προγραμμάτων του EWOB, Rose Cartolari.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ!

 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο