Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

25 τρίμηνες υποτροφίες WoT mentoring από την AIM & τα καταστήματα My market!

→ Θέλεις να έρθεις σε επαφή με μια γυναίκα που έχει περισσότερη εργασιακή εμπειρία από εσένα, η οποία θα σε βοηθήσει να νιώσεις έτοιμη για να φτάσεις εκεί που θέλεις και μπορείς;

→ Χρειάζεσαι υποστήριξη για να θέσεις τους εργασιακούς σου στόχους και να αντιμετωπίσεις ό,τι σε εμποδίζει από το να κάνεις τα επαγγελματικά σου όνειρα πραγματικότητα;

Το Women On Top, συνεχίζει τη συνεργασία με την AIM και τα καταστήματα My market, προσφέροντας 25 τρίμηνες υποτροφίες mentoring σε γυναίκες που με τη βοήθεια της μέντορά τους θα διεκδικήσουν με αυτοπεποίθηση την καριέρα που επιθυμούν!

Τα mentoring sessions πραγματοποιούνται με όποιον τρόπο, και σε όποιο χρόνο ορίζει από κοινού το κάθε ζευγάρι μέντορα-mentee, και μπορούν να γίνουν είτε με δια ζώσης συναντήσεις, είτε με εξ αποστάσεως επικοινωνία.

Φυσικά, η εξειδικευμένη ομάδα του WoT θα είναι εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας σας, για να σε βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαστείς.

Για να διεκδικήσεις μία από τις 25 τρίμηνες υποτροφίεςσυμπλήρωσε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι την 1η Οκτωβρίου.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 4 Οκτωβρίου. Μέχρι τότε, ρίξε μια ματιά στην καινοτόμα Πλατφόρμα Mentoring του Women On Top και μάθε περισσότερα για το mentoring.

Έχεις απορίες για το mentoring; Σου τις λύνουν όλες εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο