Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

20 μόνιμες θέσεις στην Αρχή Ψηφιακής Ασφάλειας στην Κύπρο

Το Γραφείο Επιτρόπου Επικοινωνιών - Αρχή Ψηφιακής Ασφάλειας της Κύπρου ανακοινώνει την προκήρυξη είκοσι (20) μόνιμων θέσεων.

Γίνονται δεκτές αιτήσεις για την πλήρωση:

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν την Αίτηση που βρίσκεται αναρτημένη στο σύνδεσμο: https://cutt.ly/dsa-careers και να επισυνάψουν Βιογραφικό Σημείωμα, με αντίγραφα όλων των σχετικών πιστοποιητικών και βεβαιώσεων που αφορούν τα προσόντα και την πείρα τους.

Η Αίτηση πρέπει να υποβληθεί μέχρι και τις 14 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 13:00. 

Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Επιτρόπου Επικοινωνιών, στο τηλέφωνο +357 22 693000.

Αρχή Ψηφιακής Ασφάλειας
Η Αρχή Ψηφιακής Ασφάλειας είναι μια νέα, ανεξάρτητη κρατική αρχή της Κύπρου, με πολιτικό προϊστάμενο τον Επίτροπο Επικοινωνιών. Είναι η αρμόδια αρχή για την υλοποίηση της Ευρωπαϊκής Οδηγίας NIS (Network and Information Security Directive), με έμφαση στη βελτίωση και διατήρηση υψηλών επιπέδων κυβερνοασφάλειας για όλους τους φορείς εκμετάλλευσης βασικών υπηρεσιών και φορείς κρίσιμων υποδομών πληροφοριών στην Κυπριακή Δημοκρατία, στους τομείς της ενέργειας, του νερού, των μεταφορών, της υγείας, των τραπεζών, υποδομών χρηματοπιστωτικών αγορών και ψηφιακών υποδομών. Καλύπτονται επίσης οι παροχείς ψηφιακών υπηρεσιών οι οποίοι είναι εγκατεστημένοι στην Κύπρο - περιλαμβάνονται οι επιγραμμικές μηχανές αναζήτησης, οι επιγραμμικές αγορές και οι υπηρεσίες νεφοϋπολογιστικής. Η δημιουργία της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας, που περιλαμβάνει και το Εθνικό CSIRT, είναι απαραίτητη για τη βελτίωση των επιπέδων και ικανοτήτων κυβερνοασφάλειας στην Κύπρο, θωρακίζοντας την κοινωνία μας και ενισχύοντας τη διεθνή μας ανταγωνιστικότητα, με συνεπαγόμενη συμβολή στην εθνική οικονομία.  

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο