Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Το "Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου" έρχεται για 14η συνεχόµενη χρονιά με συνολική αξία επάθλων 100.000€

Ο κορυφαίος θεσμός για τη νεανική επιχειρηματικότητα επιστρέφει, για 14η χρονιά με νέο όριο ηλικίας τα 40 έτη! Συνολική αξία επάθλων €100.000, για 3 νικητές. Ο πρώτος νικητής θα λάβει €50.000, ο δεύτερος €30.000 και ο τρίτος €20.000.

Ο κορυφαίος θεσμός των Stelios Awards for Young Entrepreneurs in Greece, που διοργανώνει για 14η χρονιά ο Sir Στέλιου Χατζηιωάννου, δημιουργός και ιδιοκτήτης των εμπορικών σημάτων easy (easy family of brands – www.easygroup.com.gr, που συμπεριλαμβάνει και τις easyJet.com, easyHotel.com, easyCar.com, easyBoat.com and easyFerry.com κ.α.) και του Stelios Philanthropic Foundation www.steliosfoundation.gr, επιστρέφει ακόμη πιο δυναμικά, για να επιβραβεύσει τις πιο αξιόλογες προσπάθειες στον χώρο της νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Φέτος, ο θεσμός προσφέρει έπαθλα συνολικής αξίας €100.000 σε 3 νικητές που θα διακριθούν για τις ιδέες τους, και συγκεκριμένα: €30.000 στον πρώτο νικητή, €30.000 στον δεύτερο και €20.000 στον τρίτο.

Μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση στον ακόλουθο σύνδεσμο εδώ

Κριτήρια Επιλογής 

Οι επιχειρηματίες πρέπει να είναι μέχρι 40 χρονών (γεννηθέντες και γεννηθείσες το 1983 ή μετέπειτα), να έχουν ιδρύσει ελληνική εταιρεία και ξεκινήσει την επιχειρηματική τους δραστηριότητα τα τελευταία 5 χρόνια, συγκεντρώνοντας συνολικό τζίρο τουλάχιστον €20.000 το χρόνο. Η επιχείρησή τους πρέπει να απασχολεί τουλάχιστον 3 άτομα και ο επιχειρηματίας πρέπει να κατέχει τουλάχιστον το 50% αυτής. Εάν οι ιδιοκτήτες είναι δύο, θα πρέπει να κατέχουν πάνω από το 80% της εταιρείας μεταξύ τους.

Οδηγίες Συμπλήρωσης Αίτησης

Η διαδικασία για την υποβολή των αιτήσεων πραγματοποιείται αποκλειστικά online. Οι υποψήφιοι καλούνται να «κατεβάσουν» από εκεί τη σχετική φόρμα συμμετοχής, να τη συμπληρώσουν και να τη στείλουν σε μορφή pdf στην ηλεκτρονική διεύθυνση Margarita.Profyri@stelios.com, αναφέροντας “STELIOS AWARDS FOR YOUNG ENTREPRENEURS” στο θέμα του e-mail.

Υποβολή Αιτήσεων: Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου παρατείνει έως τις 4 Αυγούστου 2023 την προθεσμία αιτήσεων για τα Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας.

Τελετή απονομής των βραβείων

Νικητές και υποψήφιοι προηγούμενων ετών είναι ευπρόσδεκτοι και μπορούν να υποβάλουν εκ νέου συμμετοχή, ακολουθώντας την παραπάνω διαδικασία και εφόσον πληρούν όλα τα κριτήρια.

Η τελετή απονομής των «Βραβείων Νεανικής Επιχειρηματικότητας 2023 Στέλιος Χατζηιωάννου» θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία σε ιστορικό αναπαλαιωμένο ακίνητο ιδιοκτησίας του ιδρύματος στην καρδιά της Πλάκας, στην Αθήνα.

Με την τελετή απονομής των «Βραβείων Στέλιος Χατζηιωάννου Νεανικής Επιχειρηματικότητας 2023», τα οποία διοργανώνει για 14η χρονιά ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, δημιουργός και ιδιοκτήτης των εμπορικών σημάτων easy πρόκειται να ανοίξει και πάλι τις πόρτες του στις 5 Σεπτεμβρίου 2023 το ιστορικό κτίριο στην οδό Κυδαθηναίων 22 στην Πλάκα, με την ονομασία «Stelios Foundation Conference Hall» (Συνεδριακό Κέντρο Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου).

Στην εκδήλωση απονομής των βραβείων θα διακριθούν νέες και νέοι για τις αξιόλογες προσπάθειές τους στο χώρο της νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στα «Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας 2023 Στέλιος Χατζηιωάννου» είναι ήδη σε λειτουργία, και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι και τις 4 Αυγούστου 2023.

Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας 2023 Στέλιος Χατζηιωάννου

Από το 2008, και με μια μικρή παύση το 2020 και το 2021, ο σημαντικός για την ελληνική επιχειρηματικότητα θεσμός ενισχύει ουσιαστικά την εθνική οικονομία της Ελλάδας. Με τη φετινή διοργάνωση, τα Stelios Awards for Young Entrepreneurs in Greece θα έχουν ενισχύσει τις νέες επιχειρήσεις της χώρας με το συνολικό ποσό των €1.130.000.

Στο πλαίσιο του θεσμού, έχουν μέχρι σήμερα βραβευθεί συνολικά 46 επιχειρήσεις. Το 2023, το πρώτο βραβείο κέρδισε ο Μάριος Κωνσταντινίδης ιδιοκτήτης του Paketto (https://www.pakketo.com), μία εταιρεία με είδη σπιτιού.  

Τo 2019, το πρώτο βραβείο κέρδισε η HEMPOILSHOP (https://hempoilshop.gr/), εταιρεία που εμπορεύεται προϊόντα κλωστικής και βιομηχανικής κάνναβης, η οποία επιλέχθηκε από τον Sir Στέλιο Χατζηιωάννου ώστε να δημιουργήσει, μαζί με την easyGroup, την online πλατφόρμα https://easyhemp.gr/.

Επίσης, το 2018 μεγάλος νικητής αναδείχθηκε το Ferryhopper (https://www.ferryhopper.com/), η πρωτοποριακή πλατφόρμα αναζήτησης και κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που μέσα από διάφορες λειτουργίες μετατρέπει τη διαδικασία online κράτησης ακτοπλοϊκού εισιτηρίου σε μια απλή και ευχάριστη εμπειρία. Το Ferryhopper επιλέχθηκε επίσης από τον Sir Στέλιο Χατζηιωάννου και εντάχθηκε στο δυναμικό της easyGroup, δημιουργώντας τη νέα πλατφόρμα http://www.easyferry.com.

Τις προηγούμενες χρονιές, νικήτριες ανακηρύχθηκαν οι εταιρείες: insert websites ____ Melira Greek Honey https://www.melira.com.gr/ (2017), Sun of a Beach https://sunofabeach.com (2016), Sede https://sede.gr/ (2015), Ancient Greek Sandals https://www.ancient-greek-sandals.com (2014), Nanobionic https://nanobionic.com/ (2013), People for Business https://pfb-group.com/ (2012), Fereikos Helix www.fereikos.com (2011), Fasmetrics www.fasmetrics.com (2010), Zoo.gr www.zoo.gr (2009) και Simply Burgers www.simplyburgers.gr (2008).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Stelios Awards for Young Entrepreneurs in Greece και τα κριτήρια συμμετοχής, επισκεφθείτε το https://steliosfoundation.gr/vraveia-epicheirimatikotitas/., αποστείλετε e-mail στο applications@stelios.com ή καλέστε το +377 9880 1010 (ώρες γραφείου).

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο