Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Seeds for the future: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Huawei για νέους από όλον τον κόσμο

Κάθε χρόνο η Huawei μέσα από το πρόγραμμα της Seeds for the Future, δίνει τη δυνατότητα σε νέους που φοιτούν σε πανεπιστήμια από όλον τον κόσμο να εκπαιδευτούν αλλά και να εξελίξουν τεχνολογίες αιχμής. Μέσω του προγράμματος αυτού λοιπόν, οι συμμετέχοντες εξερευνούν τις προηγμένες τεχνολογίες της Huawei, και ταυτόχρονα βιώνουν την παραδοσιακή και σύγχρονη κινεζική κουλτούρα.

Η εταιρεία φιλοδοξεί σταδιακά να δημιουργήσει έναν χώρο για όλους τους αποφοίτους του Seeds for the Future, όπου ταλέντα από διαφορετικές χώρες, πολιτισμούς και εκπαιδευτικά υπόβαθρα θα μπορούν να συνεργαστούν και να οραματιστούν το μέλλον και να ζωντανέψουν αυτό το όραμα μέσω της Huawei.

Τον τελευταίο χρόνο, λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας, το πρόγραμμα διέξηχθη online.

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Οι υποψήφιοι θα πρέπει:

  • να έχουν έντονο ενδιαφέρον για την καινοτόμο ψηφιακή τεχνολογία, τη διαπολιτισμική επικοινωνία, την επιχειρηματική ηγεσία και διάθεση για μάθηση.
  • να είναι στο 30% των κορυφαίων φοιτητών της σχολής τους βάσει βαθμολογίας
  • να είναι πρόθυμοι για συνεργασία με φοιτητές από άλλες χώρες
  • να έχουν άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας

Διαδικασία συμμετοχής

Αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση seeds@huawei.com, στο οποίο θα περιλαμβάνεται:

  1. σύντομο βιογραφικό σημείωμα
  2. αναλυτική βαθμολογία
  3. ένα βίντεο 3 λεπτών ή/και μια συνοδευτική επιστολή (400-600 λέξεις), η οποία θα περιέχει μια εισαγωγη με τις ικανότητες για το μάθημα και ποιες οι προσδοκίες από το πρόγραμμα
  4. οτιδήποτε άλλο θεωρεί ο ενδιαφερόμενος χρήσιμο για την υποψηφιότητά του

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο