Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

ReGeneration Academy for Digital Acceleration | Project Management Lab powered by TITAN

Τι είναι και γιατί να συμμετέχεις;

Το ReGeneration Academy for Digital Acceleration | Project Management Lab powered by TITAN αποτελεί μία ακόμη συνεργασία του Ομίλου ΤΙΤΑΝ με το ReGeneration, μετά τα πολύ επιτυχημένα Data Science Labs που υλοποιήθηκαν το 2020 και το 2021, με τη συντριπτική πλειοψηφία των αποφοίτων να έχουν τοποθετηθεί στην αγορά εργασίας. 

Η νέα αυτή πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο του ReGeneration Academy for Digital Acceleration με στόχο την επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού (digital transformation) στην Ελλάδα, μέσω της ενίσχυσης των δεξιοτήτων που απαιτούνται. Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία οι νέοι πτυχιούχοι θα εκπαιδευτούν στον τομέα διοίκησης και διαχείρισης έργων με ιδιαίτερη έμφαση σε έργα που αφορούν στον ψηφιακό μετασχηματισμό και χαρακτηρίζονται από πιλοτικές δοκιμές και υλοποιήσεις νέων ψηφιακών τεχνολογιών (που περιλαμβάνουν και υλοποιήσεις εργαλείων Τεχνητής Νοημοσύνης) με μια δυναμική και ευέλικτη προσέγγιση των έργων.

Πρόκειται για ένα εντατικό πρόγραμμα θεωρητικής και πρακτικής (hands-on) εκπαίδευσης βασικών και πιο προχωρημένων αρχών Project Management με έμφαση σε Digital Technologies και έργα Digital Transformation. Σε διάστημα εφτά (7) εβδομάδων (21 Μαρτίου 2022 – 03 Μαΐου 2022) και συνολική διάρκεια εκπαίδευσης 80 ωρών, οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν και θα εξοικειωθούν με τις αρχές, τις λειτουργίες και τις πρακτικές του management, καθώς και τα αντίστοιχα σύγχρονα εργαλεία, στο πλαίσιο της ανάγκης των εταιρειών για Ψηφιακή Επιτάχυνση (Digital Acceleration) στο διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον. Η διδασκαλία συμπληρώνεται με την υλοποίηση real-life case studies και projects, όπου εφαρμόζονται project management μεθοδολογίες και η καθοδηγούμενη από τα δεδομένα (data-drivenδιαδικασία λήψης αποφάσεων στο σύγχρονο εταιρικό κόσμο.

Το Project Management, ειδικά στην ψηφιακή εποχή, έχει μεγάλη απήχηση στην βιομηχανία, όπως και σε εταιρείες πληροφορικής, κατασκευών, οικονομικών και πολλών άλλων πεδίων, καθώς δεν περιορίζεται σε έναν κλάδο και οι αρχές του έχουν εφαρμογή στην πλειονότητα των διαδικασιών των περισσότερων εταιρειών. Με τα εφόδια που δίνει, η εκπαίδευση ανοίγει προοπτικές και σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες, δεδομένης της μεγάλης ζήτησης στην αγορά εργασίας για επαγγελματίες με προσόντα που συνδυάζουν γνώσεις ICT (Information and Communication Technology) και Management, με πρακτική εφαρμογή στο σύγχρονο κοινωνικοοικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον.
Σκοπός του προγράμματος Digital Acceleration | Project Management Lab powered by TITAN είναι να προετοιμάσει εξειδικευμένους επαγγελματίες προσφέροντάς τους ισχυρό θεωρητικό και εφαρμοσμένο υπόβαθρο και τις απαραίτητες δεξιότητες που θα τους καταστήσουν ανταγωνιστικούς σε εταιρείες οποιουδήποτε μεγέθους, από startups μέχρι και πολυεθνικές, ώστε να διεκδικήσουν θέσεις σε ομάδες διαχείρισης έργων στους περισσότερους τομείς της οικονομίας, από Τεχνολογία και Τηλεπικοινωνίες μέχρι Βιομηχανία, Κατασκευές και Εμπόριο

Αναλυτικότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και την ύλη του μπορείς να δεις εδώ.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 03/02/2022 ΕΩΣ 24/02/2022, 14:00

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Πτυχιούχοι

Απόφοιτοι/ες ελληνικών ή ισοδύναμων αλλοδαπών ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων (Πανεπιστήμια) ή / και Ι.Ε.Κ. ή / και Κολλεγίων, μίας εκ των παρακάτω ακαδημαϊκών κατευθύνσεων:

  • Σχολές Πληροφορικής / Μηχανικών υπολογιστών / Προγραμματισμού
  • Σχολές Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών
  • Σχολές Στατιστικής
  • Πολυτεχνικές Σχολές
  • Μεταπτυχιακών προγραμμάτων σχετικών με τα παραπάνω αντικείμενα

Νέες και Νέοι 

  • Έως και 29 ετών, καθώς το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους.

Μηδενική ή περιορισμένη εργασιακή εμπειρία

  • Εργασιακή εμπειρία από 0 έως 3 χρόνια πλήρους απασχόλησης, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών

Εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες

  • Ενεργή συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες (π.χ. εθελοντισμός, αθλητισμός, επιχειρηματικότητα, καλλιτεχνικά και οποιαδήποτε άλλη μη ακαδημαϊκή δραστηριότητα).

Περισσσότερες Πληροφορίες

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο