Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

PwC: Graduate Rotational Πρόγραμμα στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών

Λίγα λόγια για την PwC

Η PwC στην Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη εταιρεία επαγγελματικών υπηρεσιών στη χώρα, με εγκαταστάσεις σε Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα και περισσότερους από 1800 υπαλλήλους. Περισσότεροι από 327.000 άνθρωποι σε 152 χώρες μοιράζονται τη σκέψη, την εμπειρία και τις λύσεις τους για να αναπτύξουν νέες προοπτικές και πρακτικές συμβουλές. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στην PwC να παρέχει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας ασφαλιστικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες εστιασμένες στον κλάδο.

Γίνετε μερος του Graduate Rotational Program για να έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε μοναδικές και διαφοροποιημένες δεξιότητες μέσω έργων υψηλής κλίμακας στις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες, δουλεύοντας σε projects μεταξύ των τμημάτων Assurance, Consulting & Deals.

Το Graduate Rotational Program αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να συνδυάσετε μια γρήγορη εξέλιξη στη σταδιοδρομία σας με μια διαδρομή μάθησης. 

Τα πρώτα τρία χρόνια θα σας καθοδηγούν κορυφαίοι επαγγελματίες για να αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις και να κατανοήσετε τις βασικές τάσεις που διαμορφώνουν τη βιομηχανία FS (Finacial Services), παράλληλα με τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων των πελατών.

Στο τέλος του προγράμματος θα είστε σε θέση να αποφασίσετε μαζί με τον coach σας πού πιστεύετε ότι οι μοναδικές σας γνώσεις και ικανότητες μπορούν να αποφέρουν τη μεγαλύτερη αξία επιλέγοντας μια καριέρα μεταξύ Διασφάλισης και Συμβουλευτικής.

Προϋποθέσεις συμμετοχής

  • Πτυχίο ή μεταπτυχιακό από πανεπιστήμια ανώτατης βαθμίδας στη Λογιστική, Χρηματοοικονομικά, Οικονομικά, Τραπεζικά, Μηχανικά, Διοίκηση Επιχειρήσεων ή άλλο σχετικό τομέα
  • 0-2 χρόνια εργασιακή εμπειρία
  • Kίνητρο και ομαδικότητα
  • Αναλυτικές και δημιουργικές δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων
  • Δέσμευση για απόκτηση του υποχρεωτικού επαγγελματικού τίτλου
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις

Δείτε εδώ αναλυτικές πληροφορίες και κάνετε την αίτησή σας εδώ!

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο