Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρακτική Άσκηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ταξιδίων

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ταξιδίων (European Travel Commission), που ιδρύθηκε το 1948, είναι μια μοναδική ένωση στον ταξιδιωτικό τομέα, που εκπροσωπεί τους Εθνικούς Οργανισμούς Τουρισμού των χωρών της Ευρώπης. Αποστολή της είναι να ενισχύσει τη βιώσιμη ανάπτυξη της Ευρώπης ως τουριστικού προορισμού.

Το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ταξιδίων προσφέρει θέση πρακτικής άσκησης για περίοδο έξι μηνών που αρχίζει τον Φεβρουάριο του 2023, με δυνατότητα ανανέωσης για άλλους έξι μήνες.

Ο φοιτητής θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία σε έναν διεθνή οργανισμό με έδρα τις Βρυξέλλες και να αποκτήσουν γνώσεις για την ευρωπαϊκή αλλά και την παγκόσμια πρακτική στον τουριστικό κλάδο από μια προνομιακή θέση.

Ο μισθός ανέρχεται σε 1000 ευρώ/μήνα.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023 (11:59 μ.μ. CET).

Περισσότερες Πληροφορίες για την συγκεκριμένη θέση θα βρείτε στον αναλυτικό οδηγό εδώ και στον ιστότοπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ταξιδίων εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο