Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρακτική Άσκηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ταξιδίων

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ταξιδίων (European Travel Commission), που ιδρύθηκε το 1948, είναι μια μοναδική ένωση στον ταξιδιωτικό τομέα, που εκπροσωπεί τους Εθνικούς Οργανισμούς Τουρισμού των χωρών της Ευρώπης. Αποστολή της είναι να ενισχύσει τη βιώσιμη ανάπτυξη της Ευρώπης ως τουριστικού προορισμού.

Η  Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ταξιδίων προσφέρει θέση πρακτικής άσκησης για περίοδο έξι μηνών που αρχίζει την 1η Μαρτίου 2022 (θα επιβεβαιωθεί με τον επιλεγμένο υποψήφιο), με δυνατότητα ανανέωσης για άλλους έξι μήνες.

Ο φοιτητής θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία σε έναν διεθνή οργανισμό με έδρα τις Βρυξέλλες και να αποκτήσουν γνώσεις για την ευρωπαϊκή αλλά και την παγκόσμια πρακτική στον τουριστικό κλάδο από μια προνομιακή θέση.

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση;

Φοιτητές ή πρόσφατα απόφοιτοι με εξαιρετικές δεξιότητες διαχείρισης έργων, εξαιρετικές δεξιότητες αγγλικών (προφορικές και γραπτές), αυτοπρωτοβουλία και πλήρη κατανόηση του τουρισμού.

Γνώσεις στον τομέα της στατιστικής θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν.

Ο μισθός ανέρχεται σε 1000 ευρώ/μήνα.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 6 Φεβρουαρίου 2022 (11:59 μ.μ. CET).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ταξιδίων εδώ και εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο