Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

ΠΜΣ «Executive MBA (Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη)» από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Το αγγλόφωνο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) στο αντικείμενο «Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη» (Executive MBA) λειτουργεί στη Σχολή Ανθρωπιστικών, Κοινωνικών και Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημιακού Κέντρου Διεθνών Προγραμμάτων Σπουδών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν υποψηφιότητα για το ακαδημαϊκό έτος 2022- 2023.

Το Π.Μ.Σ. «Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη» (Executive MBA) έχει ως αντικείμενο την παροχή εκπαίδευσης μεταπτυχιακού επιπέδου στη Διοίκηση επιχειρήσεων και απευθύνεται κυρίως σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που επιθυμούν να διευρύνουν την εξειδίκευσή τους στη διοίκηση επιχειρήσεων.

Γιατί να επιλέξετε το Executive MBA του ΔΙΠΑΕ

  • Συμμετέχουν κορυφαίοι, διεθνούς φήμης ακαδημαϊκοί και επαγγελματίες
  • Θα συνεργαστείτε με έμπειρους συναδέλφους από άλλες χώρες ή/και κλάδους.
  • Πρόγραμμα σπουδών εστιασμένο σε μια πρακτική προσέγγιση.
  • Θα δημιουργήσετε ένα πολύτιμο δίκτυο επαφών.

Μαθησιακό Περιβάλλον

Για τους φοιτητές πλήρους φοίτησης, η χρονική διάρκεια της φοίτησης για την απονομή του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Εξειδίκευσης ορίζεται σε τρία (3) ακαδημαϊκά εξάμηνα και περιλαμβάνει δύο (2) εξάμηνα διδασκαλίας και ένα (1) εξάμηνο για την εκπόνηση της μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας.

Η διδασκαλία πραγματοποιείται ένα Σαββατοκύριακο (Παρ-Κυρ) το μήνα, σε λειτουργία εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Το ευέλικτο χρονοδιάγραμμα διδασκαλίας στοχεύει να δώσει τη δυνατότητα σε φοιτητές από διάφορα υπόβαθρα να παρακολουθήσουν τα μαθήματα. Επιπλέον, χρησιμοποιούνται ποικίλες μέθοδοι διδασκαλίας για τη διευκόλυνση της μάθησης, όπως εργαστήρια, συνεδρίες ανάπτυξης soft skills και επιχειρηματικά σεμινάρια. 

Γλώσσα Διδασκαλίας: Τα μαθήματα διδάσκονται αποκλειστικά στην αγγλική.

Τέλη φοίτησης: Η οικονομική συμμετοχή των φοιτητών ανέρχεται στο ποσό των 6000 ευρώ.

Υποβολή Αιτήσεων: 

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση μέχρι 20 Ιανουαρίου 2023 (παράταση) ακολουθώντας τις οδηγίες που βρίσκονται στο σύνδεσμο εδώ.

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη εδώ.

Περισσότερες Πληροφορίες για το Πρόγραμμα: 

Ιστοσελίδα: www.ihu.gr/ucips/postgraduate-programmes/emba
Εmail: infoshsse@ihu.edu.gr
Τηλ. 2310 807526/530

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο