Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου: Πιστοποίηση των αποφοίτων του MSc Digital Marketing από το Digital Marketing Institute (DMI)

Ως εγκεκριμένος συνεργάτης του Digital Marketing Institute (DMI) και μέλος του παγκόσμιου δικτύου συνεργατών DMI, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος προσφέρει στους φοιτητές του μεταπτυχιακού MSc Digital Marketing την ευκαιρία να αποκτήσουν επαγγελματική πιστοποίηση από το DMI. Η πιστοποίηση DMI προσφέρει τη δυνατότητα συνεχούς νέας γνώσης στους φοιτητές και τις φοιτήτριες  μέσω εκπαιδευτικού υλικού που αναπτύχθηκε από παγκοσμίου φήμης ειδικούς στον τομέα του Digital Marketing, και ευθυγραμμίζεται με πληθώρα παγκοσμίων πλαισίων προσόντων.

Η διοίκηση και το ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος με υπερηφάνεια και τιμή ανακοινώνουν ότι ο διεθνούς φήμης φορέας πιστοποίησης ψηφιακού μάρκετινγκ, DMI, πιστοποίησε την πρώτη ομάδα αποφοίτων του προγράμματος MSc Digital Marketing του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος. Σαράντα ένας απόφοιτοι του προγράμματος έλαβαν την ιδιότητα του Certified Digital Marketing Associate τον Ιούλιο του 2022 από το DMI, οι οποίοι είναι πλέον εγγεγραμμένοι DMI Certified Professionals.

Η Συντονίστρια του προγράμματος MSc Digital Marketing, Δρ Σοφία Δάσκου δήλωσε: «Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος είναι περήφανο που είναι μέλος του παγκόσμιου δικτύου συνεργατών του DMI και αναγνωρίζει και προωθεί τα επιτεύγματα των αποφοίτων του. Πιστεύουμε ότι οι δεξιότητες και οι ικανότητες που αναπτύσσουν οι φοιτητές/φοιτήτριες μας μέσω του MSc Digital Marketing, τους προετοιμάζουν για μια επιτυχημένη καριέρα στο κόσμο του ψηφιακού (και όχι μόνο) μάρκετινγκ. Η συνεργασία μας με το DMI εμπλουτίζει τη μαθησιακή εμπειρία των φοιτητών και φοιτητριών μας  και την έκβαση του προγράμματος MSc Digital Marketing».

Την περίοδο αυτή το Πανεπιστήμιο δέχεται αιτήσεις για το χειμερινό εξάμηνο 2023-2024. 

Προσφέρεται ειδική έκπτωση 500 ευρώ σε όσους υποβάλλουν εγκαίρως αίτηση.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ; 

Δηλώστε τώρα το ενδιαφέρον σας, συμπληρώνοντας την παρακάτω -μη δεσμευτική- αίτηση, και άμεσα, ένας ακαδημαϊκός σύμβουλος του Πανεπιστημίου Νεάπολις, θα σας ενημερώσει για όλα όσα θέλετε να μάθετε για τις σπουδές σας (δικαιολογητικά, εγγραφή, δίδακτρα, πρόγραμμα σπουδών, κτλ).

Προσοχή!! Aν δεν σας έχει έρθει email επιβεβαίωσης στο Inbox, δείτε και στον φάκελο των ανεπιθύμητων (spam folder).

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο