Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας Προσφέρει 60 Υποτροφίες για το Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Δημόσια Διοίκηση (MPA)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, στο πλαίσιο της προσπάθειας παροχής ευκαιριών για περαιτέρω εκπαίδευση, ανακοινώνει την παραχώρηση 60 υποτροφιών για το Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Δημόσια Διοίκηση. Οι υποτροφίες αφορούν το Χειμερινό Ακαδημαϊκό Εξάμηνο 2022, το οποίο αρχίζει στις 26 Σεπτεμβρίου.

Οι υποτροφίες είναι ύψους 35%, υπό τη μορφή μείωσης των διδάκτρων, με το τελικό κόστος των διδάκτρων του προγράμματος να διαμορφώνεται στα 4,095. Οι υποτροφίες ισχύουν μόνο για το εξ αποστάσεως πρόγραμμα σπουδών και δεν εφαρμόζονται για το αντίστοιχο διά ζώσης πρόγραμμα.

Οι υποτροφίες παραχωρούνται στη βάση αξιολογικών κριτηρίων προτεραιότητας και ισχύουν για όλη τη διάρκεια του προγράμματος, νοουμένου ότι οι υποψήφιοι προχωρήσουν σε υποβολή αίτησης εισδοχής για το Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Δημόσια Διοίκηση (MPA) και πληρούν τα κριτήρια εισδοχής του προγράμματος. H δυνατότητα διεκδίκησης υποτροφίας ισχύει και για αιτήσεις που έχουν ήδη υποβληθεί για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Τελευταία προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 23 Σεπτεμβρίου 2022.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Δημόσια Διοίκηση (MPA) δίνει τη δυνατότητα για εξειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενο της Δημόσιας Διοίκησης σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο. Συγκεκριμένα, παρέχεται μεταπτυχιακή εκπαίδευση σε λειτουργούς του ευρύτερου δημόσιου τομέα και σε άτομα που σκοπεύουν να απασχοληθούν στη Δημόσια Υπηρεσία, σε Ημικρατικούς Οργανισμούς, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε Δήμους και Κοινότητες, Δημόσιους Οργανισμούς, Φορείς ή Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Βασικός στόχος του Προγράμματος είναι η ανάπτυξη μίας οριζόντιας κουλτούρας μάθησης σε σχετικά θέματα στην Κύπρο, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην κατανόηση θεωρητικών υποδειγμάτων Δημόσιας Διοίκησης και στη συστηματική εξέτασή τους σε σχέση με τα μοντέλα και τις πρακτικές της Δημόσιας Διοίκησης στην Ελλάδα και την Κύπρο. Υπό το πρίσμα αυτό, αναδεικνύονται η φύση και η λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης και Διαχείρισης, αναλύεται ο τρόπος με τον οποίο τομείς και υπηρεσίες του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα συσχετίζονται και αλληλοεπηρεάζονται, ενώ εντοπίζονται ζητήματα που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής με στόχο την παραγωγή πρακτικής και εφαρμοζόμενης γνώσης για την καλύτερη αντιμετώπιση των σημερινών σχετικών προβλημάτων και προκλήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς να διεκδικήσετε την υποτροφία, τα κριτήρια και τη διαδικασία εισδοχής, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα έχετε άμεσα όλη την πληροφόρηση από σύμβουλο σπουδών του Πανεπιστημίου.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο