Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Online Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας STARTAB, 27 Ιουνίου 2022

Το Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας STARTAB πραγματοποιείται από το Corallia με την υποστήριξη του Prince’s Trust International και προσφέρεται δωρεάν σε νέους και νέες ηλικίας 18-35 ετών. Θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις τις τάσεις της αγοράς και να αναπτύξεις μία επιχειρηματική ιδέα μέσω ενός εξειδικευμένου ολοήμερου Σεμιναρίου. Στη συνέχεια θα παρακολουθήσεις ένα 4ήμερο διαδραστικό Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας, όπου μέσα από εργαστήρια θα εξερευνήσεις την πρακτική πλευρά της έναρξης και λειτουργίας μιας επιχείρησης.
 
Μετά το 4ήμερο Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας έχεις τη δυνατότητα να λάβεις συμβουλευτική καθοδήγηση έως και 12 μήνες προκειμένου να αναπτύξεις, να σχεδιάσεις, να δοκιμάσεις την επιχειρηματική σου ιδέα και στη συνέχεια να ωριμάσεις το επιχειρηματικό σου σχέδιο.
 
Σε περίπτωση που είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις την επιχείρησή σου μπορείς να παρουσιάσεις το επιχειρηματικό σου σχέδιο στην Ομάδα Εκκίνησης Επιχειρήσεων. Πρόκειται για μία ομάδα επιχειρηματικών συμβούλων που αξιολογεί τη βιωσιμότητα ενός επιχειρηματικού σχεδίου. Τέλος, αν καταφέρεις να φτάσεις σε αυτό το στάδιο και ιδρύσεις την επιχείρηση, έχεις τη δυνατότητα να λάβεις επιχειρηματική καθοδήγηση για ακόμη 12 μήνες για την ανάπτυξη της επιχείρησής σου. Αν δε συνεχίσεις με την ανάπτυξη μιας επιχειρηματικής ιδέας, έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις workshops με στόχο την ανάπτυξη της επαγγελματικής σου καριέρας και την ένταξή σου στο χώρο εργασίας.

Δήλωση συμμετοχής για το online σεμινάριο, που θα διεξαχθεί σήμερα 27 Ιουνίου 2022, με ώρα έναρξης τις 14.00, εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο