Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ημερίδα: Η πορεία της έρευνας και της καινοτομίας στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος | Πέμπτη 6 Οκτωβρίου

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε) δίνει έμφαση στη διεθνοποίηση, τη διδακτική και μαθησιακή καινοτομία και στην αξιοποίηση των ερευνητικών αποτελεσμάτων, με στόχευση την ανάπτυξη συνεργασιών με επιχειρήσεις, ερευνητικά κέντρα αλλά και την τοπική κοινωνία καθώς και την ενίσχυση του κοινωνικού του ρόλου.

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και διεθνοποίησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) και με σκοπό την προβολή της έρευνας και των καινοτόμων ερευνητικών και διδακτικών διαδικασιών που εφαρμόζει, η Αντιπροεδρία Έρευνας και Διά Βίου Εκπαίδευσης και η Επιτροπή Ερευνών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα “Η πορεία της Έρευνας και της Καινοτομίας στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος“, την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022, στην Αίθουσα “Maurise Saltier” του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 9.00 π.μ. με 5.00 μ.μ.

Κύριος στόχος του συνεδρίου είναι η προβολή της ακαδημαϊκής έρευνας του Πανεπιστημίου μας σε αναπτυξιακούς Φορείς και η προώθηση των συνεργασιών.

 Αν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε την ημερίδα, συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα, που θα βρείτε πατώντας εδώ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο