Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

«Ημέρες Καριέρας ΟΠΑ» στο Ζάππειο Μέγαρο την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει την εκδήλωση με τίτλο «Ημέρες Καριέρας ΟΠΑ 2023» που θα διεξαχθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 202310:00 - 17:00

Στη σελίδα εδώ μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και να ανεβάσετε το βιογραφικό σας.

Η εκδήλωση απευθύνεται στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και απόφοιτους του ΟΠΑ, υποψήφιους διδάκτορες ή κατόχους διδακτορικού διπλώματος καθώς και εκπαιδευόμενους ή εκπαιδευμένους του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ ΟΠΑ.

Η εκδήλωση, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ, αποτελεί τη γέφυρα μεταξύ των φοιτητών και απόφοιτων του Πανεπιστημίου με περισσότερες από 70 επιλεγμένες επιχειρήσεις από κάθε κλάδο της οικονομίας, στοχεύοντας στην στελέχωσή τους με ανθρώπινο δυναμικό υψηλής γνωστικής κατάρτισης και δεξιοτήτων.

Τα βιογραφικά σημειώματα όλων των συμμετεχόντων θα είναι προσβάσιμα από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με ισχύ έως και την 1η Οκτωβρίου 2023, με δυνατότητα ανανέωσής τους.

Περισσότερες πληροφορίες

Γραφείο Διασύνδεσης Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Ελπίδος 13 (πεζόδρομος), πλατεία Βικτωρίας,  104 34, Αθήνα
Τηλ.: 210 8203 819 – 210 8203 825
Email: career@aueb.gr
Site: www.career.aueb.gr
Στελέχη: Κούκης Βίκτωρας  & Παναγιωτίδου Αγγελική

 

 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο