Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Η TWD Technologies αναζητά Μηχανολόγο Μηχανικό από Ελλάδα για πρακτική άσκηση στον Καναδά

Η TWD είναι μια πρωτοπόρα τεχνική, συμβουλευτική εταιρεία. Καλύπτοντας όλο το φάσμα των ειδικοτήτων μηχανικού, προσφέρει υπηρεσίες μέσω ενός πλήρους πακέτου EPCM, από την αρχή μέχρι και το τέλος του έργου, όπως τη μελέτη και το σχεδιασμό, την προμήθεια, τη διαχείριση της ανάπτυξης, της εκτέλεσης και της κατασκευής του έργου. Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία εξειδικεύεται στους εξείς τομείς: πετρέλαιο και φυσικό αέριο, αγωγοί μεταφοράς υδρογονανθράκων, τερματικοί σταθμοί και σταθμοί ανάμιξης, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και ανανεώσιμα καύσιμα, ηλεκτρική ενέργεια, χημικές διεργασίες, βιομηχανία ποτών και τροφίμων.

Το διεθνές πρόγραμμα πρακτικής άσκησης της TWD έχει σκοπό τη συμμετοχή μίας/ενός νέας/ου μηχανολόγου μηχανικού για πρακτική άσκηση/εκπαίδευση στον Καναδά στα κεντρικά τους γραφεία για 1 χρόνο, ενώ με το πέρας της επιτυχημένης ολοκλήρωσης της πρακτικής η/ο υποψήφια/ος θα έχει τη δυνατότητα συνεχίσει την εργασιακή απασχόληση στην Ελλάδα στο Ελληνικό παράρτημα της TWD Hellas.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο