Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Free webinar από το ΕΚΠΑ: «Σεξουαλική Εκπαίδευση και Αγωγή: Γιατί και πώς στην οικογένεια και το σχολείο»

To Learn Inn Ε.Κ.Π.Α., στα πλαίσια της έναρξης του νέου e-learning μοριοδοτούμενου προγράμματος «Σεξουαλική Εκπαίδευση και Αγωγή», διοργανώνει ανοιχτό webinar για εκπαιδευτικούς και γονείς, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022, 18:30-20:00 (online) με καλεσμένους τη Λήδα Αναγνωστάκη και τον Γιώργο Γκόγκο* και θέμα το γιατί και πώς της Σεξουαλικής Εκπαίδευσης στο σχολείο και στην οικογένεια.

  • Γιατί τον 21ο αιώνα στην Ελλάδα η σεξουαλική αγωγή στην οικογένεια και η εκπαίδευση στο σχολείο αποτελεί ακόμη θέμα ταμπού;
  • Γιατί η σεξουαλικότητα και η διαχείρισή της είναι θέμα αγωγής και εκπαίδευσης;
  • Πώς θα εκπαιδεύσουμε τα παιδιά μας στην οικογένεια και στο σχολείο;
  • Διαφέρει η σεξουαλική εκπαίδευση και αγωγή παιδιών ΑΜΕΑ;

Συντονίζει η Ηρώ Ποταμούση.

Η συμμετοχή στο webinar του Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. είναι ελεύθερη και απαιτείται δήλωση συμμετοχής έως 18/10/2022 εδώ. (Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης).

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom και θα μεταδοθεί στο youtube. Δεν χρειάζεται να προ-εγκαταστήσετε τίποτα στον υπολογιστή ή το κινητό σας.
Ο σύνδεσμος (link) για να παρακολουθήσετε την συνάντηση θα σας αποσταλεί την ίδια μέρα (19/10/2022), από την ηλεκτρονική διεύθυνση events@learninn.gr ή learninnekpa@uoa.gr και υπάρχει πιθανότητα να τον λάβετε στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας (spam).

* H Λήδα Αναγνωστάκη είναι ψυχολόγος, Επίκουρη Καθηγήτρια ΤΕΑΠΗ/ΕΚΠΑ.
  Ο Γιώργος Γκόγκος είναι, παιδαγωγός, Δρ. Ειδικής Αγωγής

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο