Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Early Entry με εκπτώσεις έως 40% σε όλα τα προγράμματα e-learning του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάνε Αίτηση Τώρα!

Πραγματοποιήστε την αίτησή σας μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου 2022 (early entry) στα Πρόγραμμα Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (E-Learning) του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και επωφεληθείτε έκπτωσης 15% στα δίδακτρα του προγράμματος που σας ενδιαφέρει.

Η μεγαλύτερη E-Learning κοινότητα στην Ελλάδα, διαθέτει πάνω από 400 προγράμματα επιμόρφωσης στην ελληνική γλώσσα και πάνω από 40 στην αγγλική γλώσσα, με περισσότερους από 150 Καθηγητές του Ιδρύματος να συμμετέχουν στην ανάπτυξη και την υλοποίησή τους και με περισσότερους από 140.000 απόφοιτους.

Επιπλέον, ισχύει ειδική εκπτωτική πολιτική για ανέργους (30%), νέους ηλικίας έως και 30 ετών που είναι Κάτοχοι Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων (30%), ΑμεΑ (25%), πολύτεκνους (20%), άτομα με ετήσιο εισόδημα κάτω από 12.000 ευρώ (20%), άτομα που έχουν συμμετάσχει σε e-learning προγράμματα στο παρελθόν (15%), εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στα προγράμματα των κατευθύνσεων παιδαγωγικών και ειδικής αγωγής (15%), άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών (20%) κ.ά. Η έκπτωση 15% για αιτήσεις που θα υποβληθούν έως και και τις 30/10/2022 εφαρμόζεται επιπλέον οποιασδήποτε άλλης έκπτωσης. Συνολικές εκπτώσεις έως 40%.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν και να εντοπίσουν σχεδόν οποιοδήποτε πρόγραμμα τους ενδιαφέρει μέσα από ένα ευρύ φάσμα κατευθύνσεων, όπως: ΨυχολογίαΠαιδαγωγικάΕιδική ΑγωγήMarketingΥγείαΟργάνωση και Διοίκηση ΕπιχειρήσεωνΧρηματοοικονομικάΤουριστικάReal EstateΝαυτιλιακάΠεριβάλλονΠληροφορικήWeb DevelopmentΨηφιακός ΜετασχηματισμόςΝομικάΠολιτισμός, κ.ά.

Ακόμη δωρεάν προγράμματα με την εγγραφή σας! Οι εκπαιδευόμενοι που θα πραγματοποιήσουν εγγραφή σε κάποιο από τα προγράμματα του τρέχοντος κύκλου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν, εφόσον το επιθυμούν, ένα επιπλέον πρόγραμμα.

Το μόνο που πραγματικά πρέπει να προβληματίσει όποιον επιθυμεί να επιμορφωθεί δεν είναι το αν θα στραφεί στο Πρόγραμμα Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (E-Learning) του ΕΚΠΑ, αλλά το ποιο πρόγραμμα από τα εκατοντάδες ελληνόγλωσσα ή τα δεκάδες αγγλόφωνα προγράμματα να επιλέξει. Τα υπόλοιπα τα αφήνει στην έμπειρη ομάδα του Προγράμματος E-learning του ΕΚΠΑ.

Εάν ενδιαφέρεστε να δείτε το σύνολο των προσφερόμενων προγραμμάτων επαγγελματικής επιμόρφωσης και κατάρτισης, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://elearningekpa.gr/.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2103689354 ή στο email: elearn-secretariat@elearningekpa.gr.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο