Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

E-Gnosis: Νέα ταχύρρυθμα τμήματα για δωρεάν εξ αποστάσεως μαθήματα Η/Υ και αγγλικών

Το πρόγραμμα E-gnosis της Equal Society, πάντοτε πιστό στην αξία της δια βίου μάθησης και της ίσης εκπαίδευσης για όλους, ανοίγει ΝΕΑ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ  προσαρμοσμένα στις ανάγκες της εποχής.  Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν εξ αποστάσεως μαθήματα για εκμάθηση Η/Υ και αγγλικών πραγματοποιώντας την αίτησή τους στο www.e-gnosis.gr.

Μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο ηλεκτρονικό περιβάλλον με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και με ουσιαστική αλληλεπίδραση, οι εκπαιδευόμενοι αποκτούν άμεσα, με δωρεάν μαθήματα, αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις για τις προκηρύξεις ΑΣΕΠ  καταβάλλοντας μόνο το κόστος των εξέταστρων.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν όλες οι ομάδες πληθυσμού που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πιστοποιημένες γνώσεις και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Κατάρτιση Η/Υ εξ αποστάσεως:

Με αφορμή τις νέες επικείμενες προκηρύξεις δημιουργούνται Δωρεάν τμήματα πληροφορικής για την απόκτηση του αναγνωρισμένου από το ΑΣΕΠ πιστοποιητικού της Vellum Global Education Services.

Μαθαίνω Αγγλικά εξ αποστάσεως:

Δωρεάν εκπαίδευση στην Αγγλική γλώσσα για την απόκτηση του διεθνούς αναγνωρισμένου πιστοποιητικού TOEIC από την Ελληνοαμερικανική Ένωση:

  • Σε εργασιακό επίπεδο (ΑΣΕΠ, Δημόσιος Τομέας, 10.000 Επιχειρήσεις σε 120 χώρες)
  • Σε ακαδημαϊκό επίπεδο (Πανεπιστήμια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό)

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 211.70.51.841

Θα τηρηθεί αυστηρά  σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία της αίτησης.

Άρπαξε την ευκαιρία και κάνε την αίτησή σου σήμερα: https://bit.ly/3zfs8Ut

Περισσότερες Πληροφορίες

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο