Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Νέο δωρεάν online webinar του Women Do Business

Νέο Free Online Webinar του Women Do Business, την Τετάρτη 10/05/2023 στις 18:00, με τίτλο: "Τεχνητή νοημοσύνη και εργαλεία για επιχειρήσεις" με την Lilian Balatsou .

Το συγκεκριμένο webinar απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να μάθουν σχετικά με πρακτικές τεχνητής νοημοσύνης που χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις.

Βρες το link για την συμμετοχή σου εδώ

Λίγα λόγια για την ομιλήτριά:

  • Είναι γνωστική νευροεπιστήμονας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο πως ο εγκέφαλός μας αντιλαμβάνεται, επεξεργάζεται και παράγει τη γλώσσα.
  • Πήρε το διδακτορικό στις νευροεπιστήμες από το Πανεπιστήμιο Bangor και τα τελευταία χρόνια εργάζεται στο χώρο της Τεχνητής Νοημοσύνης. Έχει επιβλέψει και αναπτύξει έργα ψηφιακών βοηθών, τεχνητής κατανόησης φωνής και κειμένου και βιομετρικής αναλυτής φωνής στην Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.
  • Έχει εργαστεί σε διάφορες θέσεις σε startups και τελευταία αναπτύσει τα δικά της επιχειρηματικά βήματα στον χώρο της τεχνολογίας
  • Είναι κεντρική ομιλητρια για τα δικαιώματα των γυναικών στην τεχνολογία και τις επιχειρήσεις και ιδρύτρια του Greek Girls Code, μιας κοινωνικής πρωτοβουλίας που ξεκίνησε το 2021, δίνοντας βήμα και έμπνευση σε νέα κορίτσια να ασχοληθούν με τις θετικές επιστήμες, την τεχνολογια και την επιχειρηματικότητα.

Μάθε περισσότερα για τη Λίλιαν εδώ:

Twitter: @e_balatsou, @GreekGirlsCode

Facebook: @Lilian Balatsou, Greek Girls Code

LinkedIn: Lilian Balatsou, PhD, Greek Girls Code

Instagram: @lilianbalatsou, @greekgirlscode

Website:

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο