Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν ομαδικά εργαστήρια επαγγελματικής συμβουλευτικής από το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ Θεσσαλονίκης

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ και ο Δήμος Καλαμαριάς μέσω του Γραφείου Συμβουλευτικής για Θέματα Απασχόλησης της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας και Ισότητας των δύο Φύλων συνδιοργανώνουν μία σειρά δωρεάν ομαδικών εργαστηρίων (workshops) που απευθύνονται σε ανέργους και εργαζόμενους, συνεχίζοντας με τις εξής θεματικές:

  • «Διαχείριση Συγκρούσεων στο Χώρο εργασίας»

Παρασκευή, 13/05/22, 10:00 - 13:00

  • «Ηθική παρενόχληση στο Χώρο Εργασίας - Mobbing»

Παρασκευή, 20/05/22, 10:00 - 13:00

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε εργαζόμενους και ανέργους και θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης, στο Κεντρικό ΚΑΠΗ Καλαμαριάς, Κτίριο Αριστοτέλης.

Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής, τα εργαστήρια θα επαναληφθούν σε σύντομη ημερομηνία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο ΙΝΕ / ΓΣΕΕ Θεσσαλονίκης, τηλεφωνικά: 2310545113 και 2310385810 ή ηλεκτρονικά: thessaloniki@reg.inegsee.gr.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο