Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν Ακαδημία για αποφοίτους Σχολών Πληροφορικής

Με πρωτοβουλία της εταιρείας, Ambience Services, η οποία παρέχει υπηρεσίες εξωτερικής ανάθεσης επιχειρηματικών διαδικασιών (BPO), υπηρεσίες τεχνολογίας (Information Technology) και ρομποτικές διαδικασίες αυτοματισμού (Robotic Process Automation/RPA), από 31 Οκτωβρίου έως και 4 Νοεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η Robotic Process Automation Academy, μια δωρεάν Ακαδημία για αποφοίτους σχολών Πληροφορικής, συνολικής διάρκειας 40 ωρών (εκπαίδευση με φυσική παρουσία), στην Αθήνα.

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό «ταξίδι» στον κόσμο του RPA development, το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να μάθουν τις βασικές αρχές των αυτοματοποιήσεων, καθώς επίσης να εκπαιδευτούν και σε σημαντικά, για έναν RPA Developer, soft skills. Θα δοθεί επίσης μια δωρεάν πιστοποίηση από την Microsoft.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους για να λάβουν μέρος δωρέαν στην ακαδημία έως και τις 23 Οκτωβρίου 2022 πατώντας εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ, ενώ για τυχόν διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τη διοργανώτρια εταιρεία στο email human.resources@ambience.gr ή στο τηλέφωνο 213 039 3497.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο