Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Το Digital Rotational Program του CDI της Pfizer επιστρέφει για δεύτερη χρονιά

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Digital Rotational Program, μια πρωτοβουλία του Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας (CDI) της Pfizer, προσφέρει τη δυνατότητα σε τέσσερις (4) νέες και νέους, αποφοίτους ελληνικών πανεπιστημίων, να γνωρίσουν δια ζώσης τον Ψηφιακό Οργανισμό της Pfizer.

Το Πρόγραμμα άρχισε πέρσι από τη Θεσσαλονίκη και φέτος απευθύνει εκ νέου κάλεσμα σε νέους επιστήμονες. Οι συμμετέχοντες θα απασχοληθούν για ένα χρονικό διάστημα συνολικά 24 μηνών σε τέσσερις διαφορετικές θέσεις εργασίας, 6 μήνες δηλαδή στην κάθε μία από αυτές. Οι τομείς απασχόλησης είναι οι εξής: Software Engineering, Technical Architecture, Information Security και Data Analytics.

Μετά το πέρας της πολύμηνης απασχόλησης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν, σε συνεννόηση με την εταιρεία, να επιλέξουν το ρόλο που θεωρούν ότι ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντα και τις δεξιότητές τους.

Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοικτές έως και την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων, αλλά και για την υποβολή αίτησης πατήστε εδώ.

 

 

 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο