Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Bosch Future Mobility Challenge 2023

Η 6η έκδοση του Bosch Future Mobility Challenge είναι εδώ με έναν διαγωνισμό που θα λάβει χώρα στις 10 – 14 Μαΐου του 2023 στην πόλη Κλούζ-Ναπόκα της Ρουμανίας.

Εάν είσαι προπτυχιακός ή μεταπτυχιακός φοιτητής και σε ενδιαφέρει η ανάπτυξη αλγορίθμων αυτόνομης οδήγησης σε κλίμακα 1/10, τότε αυτός ο διαγωνισμός είναι για σένα.

Τις περασμένες χρονιές, ο διαγωνισμός είχε διαγωνιζόμενους από τη Βόρεια Αμερική, την Ινδία, και φυσικά, από πολλές Ευρωπαϊκές χώρες. Αυτόν τον χρόνο στοχεύει σε ακόμη περισσότερους συμμετέχοντες!

Το πρώτο βραβείο των 7000 ευρώ μπορεί να αποτελέσει ένα δελεαστικό κίνητρο για να σχεδιάσεις το τέλειο αυτόνομο όχημα.

Η διαμονή στις τελικές φάσεις του διαγωνισμού, θα διασφαλιστεί από το Bosch Engineering Center στη Ρουμανία. Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις είναι να συγκεντρώσεις 3-5 φοιτητές (Προπτυχιακoύς, Μεταπτυχιακούς) και έναν μέντορα (Καθηγητή, Πανεπιστημιακό Ερευνητή ή Διδακτορικό φοιτητή). Στη συνέχεια σαν ομάδα πρέπει να αποφασίσετε ποιος θα αναλάβει την επίβλεψη της εγγραφής της ομάδας στην ιστοσελίδα μας. Πριν εγγραφείτε στον διαγωνισμό, συνίσταται να διαβάσετε προσεκτικά τους κανονισμούς εδώ.

Εγγραφείτε έως τις 31 Οκτωβρίου 2022 στο http://www.boschfuturemobility.com.

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία, επικοινωνήστε στο: futuremobilitychallenge@bosch.com

Η γλώσσα επικοινωνίας σε όλα τα στάδια είναι η αγγλική.

Δελτίο Τύπου

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο