Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Άνοιξαν οι αιτήσεις για το Θερινό Σχολείο IS-ENES3 Data Science

Το Ινστιτούτο Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος συνδιοργανώνει, μαζί με την κοινοπραξία IS-ENES3, και θα φιλοξενήσει τον Σεπτέμβριο του 2022 το επερχόμενο "IS-ENES3 Climate Data Science Summer School".

Το Θερινό Σχολείο θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 7 Σεπτεμβρίου 2022 στο πλαίσιο του έργου IS-ENES3 , στις εγκαταστάσεις του  Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ” (εταίρος του έργου) και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια σειρά από ενδιαφέροντα σεμινάρια, εργαστήρια και διαλέξεις.

Αριθμός συμμετεχόντων & Κριτήρια Επιλεξιμότητας

Ο αριθμός των συμμετεχόντων στο Θερινό Σχολείο περιορίζεται στα 40 άτομα .

Το σχολείο απευθύνεται κυρίως σε μεταπτυχιακούς φοιτητές ή ερευνητές των φυσικών επιστημών και επιστημών υπολογιστών. Η γλώσσα εργασίας θα είναι η αγγλική.

Διαμονή & Γεύματα

Η διαμονή και η διατροφή των μαθητών θα καλυφθούν πλήρως από το έργο IS-ENES3. Σημειώστε ότι οι συμμετέχοντες πρέπει να κάνουν τις δικές τους ρυθμίσεις και να πληρώσουν για το ταξίδι τους στην Αθήνα, Ελλάδα.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 30 Απριλίου 2022

Αποστολή απόφασης αποδοχής στους αιτούντες: μέσα Ιουνίου 2022

Κάντε την αίτησή σας εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο