Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Virtual Open Day για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα "MSc in International Shipping, Finance and Management" του ΟΠΑ

Προθεσμία αιτήσεων για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 μέχρι τις 11 Ιουνίου 2021 (3ος κύκλος) & Virtual Open Day για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα – "MSc in International Shipping, Finance and Management" στις 26 Μαΐου 2021.

Το  Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Msc in Internationla Shipping, Finance and Management προκηρύσσει θέσεις για την επόμενη σειρά φοιτητών 2021-2022.

Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα μεταπτυχιακά στον κόσμο στον τομέα του, το οποίο κατέλαβε την 5η θέση παγκοσμίως στη λίστα κατάταξης Eduniversal 2019 με τα καλύτερα μεταπτυχιακά στον κόσμο σε maritime management.

Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τη σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Προγράμματος εδώ ή να προχωρήσουν κατευθείαν στην υποβολή της αίτησής τους μέσω της ιστοσελίδας https://e-graduate.applications.aueb.gr/.

Επίσης, στα πλαίσια του 3ου κύκλου αιτήσεων, το Πρόγραμμα διοργανώνει Virtual Open Day την Τετάρτη, 26 Μαΐου 2021, στις 18:30 - 20:00, το οποίο θα διεξαχθεί μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Κατά τη διάρκεια του Open Day, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ολοκληρωμένη παρουσίαση του προγράμματος, και να συζητήσουν για διάφορες απορίες αναφορικά με την υποψηφιότητά τους και το Πρόγραμμα.

Προαπαιτείται εγγραφή για συμμετοχή στην εκδήλωση.

Για το Virtual Open Day δηλώστε συμμετοχή εδώ το αργότερο έως την Τρίτη 26 Μαΐου 2021 στις 14:00.

Ιστοσελίδα Εκδήλωσης

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο