Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Συνεχίζεται το πρόγραμμα Tech Talent School για Εκπαιδευτικούς από τη Socialinnov

Το πρόγραμμα Tech Talent School για Εκπαιδευτικούς αποτελεί μια ολιστική προσέγγιση της εξέλιξης των εκπαιδευτικών, όχι μόνο σε σχέση με τη δράση τους μέσα στη σχολική κοινότητα αλλά και ως επαγγελματίες.

Επιπροσθέτως, το πρόγραμμα εστιάζει και στην ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας των εκπαιδευτικών, καθώς ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου για την εμφάνιση του συνδρόμου της επαγγελματικής εξουθένωσης, αλλά και στην ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης των ίδιων και των μαθητών τους.  

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει τις εμπειρίες διδασκαλίας και μάθησης μέσω των εργαλείων που παρέχονται από τις Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνίας και απευθύνεται αποκλειστικά σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και φοιτητές της παιδαγωγικής επιστήμης. 

Θεματικοί Πυλώνες

  • Ενδυνάμωση σε Ψηφιακές Δεξιότητες
  • Επαγγελματική ενδυνάμωση
  • Ψυχική Ανθεκτικότητα & Συναισθηματική Νοημοσύνη
  • Ενδυνάμωση στη Σχολική Κοινότητα

Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας στην σελίδα του Tech Talent School for Educators.

Νέοι δωρεάν Εκπαιδευτικοί Κύκλοι

* Το πρόγραμμα Tech Talent School για Εκπαιδευτικούς θα συνεχιστεί και τους προσεχείς μήνες, ενώ καινούριοι κύκλοι σεμιναρίων θα ανακοινώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Περισσότερες πληροφορίες για τους νέους εκπαιδευτικούς κύκλους, αλλά και εκείνους που έχουν ολοκληρωθεί, θα βρείτε εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο