Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

«Σπουδάζω με Υποτροφία» της Equal Society

Τον 11ο κύκλο ξεκινάει φέτος η Equal Society με το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» μένοντας πιστή πάντα στο όραμά της για ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στην εκπαίδευση για όλους και προσφέροντας στη διάρκειά του πάνω από 400 υποτροφίες πλήρους φοίτησης.

Παρά τις ρευστές συνθήκες της καθημερινότητας της ζωής μας, η ανάγκη για πρόσβαση στη γνώση και την εκπαίδευση, παραμένει σταθερή και απόλυτη. Σταθερή και απόλυτη ,όμως, είναι κι η δική μας ανάγκη να στηρίξουμε όλους τους συνανθρώπους μας που ανήκουν στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και που, στην προσπάθειά τους να συνεχίσουν τις σπουδές τους ή να προωθήσουν τα ακαδημαϊκά τους όνειρα και την καριέρα τους, βρίσκουν εμπόδια στις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες της εποχής.

Έτσι, και το 2022 η Equal Society ενώνει ξανά τις δυνάμεις τις με τα πλέον διακεκριμένα δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας και προσφέρουν δωρεάν υποτροφίες σε μελλοντικούς σπουδαστές που αναζητούν το επόμενο ακαδημαϊκό τους βήμα. Μπορείς τώρα και εσύ να κάνεις την αίτησή σου!

Κανένα εμπόδιο στα όνειρα, κανένα εμπόδιο στην εκπαίδευση και τη γνώση!

Στην εκπαίδευση πρέπει να είμαστε όλοι EQUAL!

Στην τροχιά της αλληλεγγύης και της προσφοράς, μαζί με τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα βρίσκονται και σημαντικά ΜΜΕ που βοηθούν στην προώθηση μιας κοινωνίας που η πρόσβαση στην εκπαίδευση θα είναι EQUAL για όλους!

Όσοι ενδιαφέρονται να «διεκδικήσουν το μέλλον που τους αξίζει», καλούνται να επισκεφθούν το https://spoudazomeypotrofia.gr/ και να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής. 

Η επιλογή των υποψηφίων γίνεται με βάση κοινωνικά, ακαδημαϊκά και οικονομικά κριτήρια.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο