Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Shape The Future: Φοιτητικό συνέδριο Τεχνολογίας και Οικονομίας

Το Shape The Future είναι ένα διήμερο συνεδριακό event τεχνολογικού και οικονομικού χαρακτήρα με επίκεντρο την καινοτομία που απευθύνεται σε φοιτητές, φοιτήτριες και νέους απόφους τεχνολογικών και οικονομικών σχολών. Θα λάβει χώρα διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας ZOOM, 15 & 16 Μαΐου, από τις 10:00 έως τις 5:45 με ελεύθερη παρακολούθηση. 

Στόχος της εκδήλωσης είναι, εν μέσω μιας τόσο δύσκολης κατάσταση, όπως ο κορονοϊός, να δοθεί ένα έναυσμα για δράση και να “ξανασχηματίσουμε το μέλλον”. 

Αν είσαι φοιτητής, φοιτήτρια ή νέος απόφοιτος τεχνολογικής ή οικονομικής σχολής και ψάχνεις να ακούσεις για ενδιαφέρον θέματα από άτομα που δραστηριοποιούνται σε αυτούς τους χώρους, να η ευκαιρία σου. Κάνε εγγραφή στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης και μείνε συντονισμένος στα social media. 

Το Shape The Future είχε πραγματοποιηθεί και το 2019, όπου 10 εταιρείες ήρθαν σε επαφή με τους 500 συμμετέχοντες της εκδήλωσης. 

Το Shape The Future διοργανώνεται από την EESTEC LC Athens, μία φοιτητική, εθελοντική και μη κερδοσκοπική ομάδα υπό την αιγίδα του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου

Πειρσσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στην ιστοσελίδα www.shapethefuture.gr 

Καθώς και στα ακόλουθα κοινωνικά δίκτυα: 

Facebook | Linkedin | Instagram 

e-mail επικοινωνίας: info@shapethefuture.gr

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο