Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Το ReGeneration Academy on Big Data & Artificial Intelligence powered by Microsoft έρχεται για 2η συνεχόμενη χρονιά!

Η επιτυχία των πρώτων ακαδημιών της συνεργασίας της Microsoft Hellas και του ReGeneration μέσω της πρωτοβουλίας DigiYouth, οδήγησε στην επανάληψη τους με στόχο την κατάρτιση των νέων στις πλέον περιζήτητες ψηφιακές δεξιότητες και την τοποθέτησή τους στην αγορά εργασίας. Το ReGeneration Academy on Big Data & Artificial Intelligence powered by Microsoft έρχεται για 2η συνεχόμενη χρονιά και είναι ένα εντατικό πρόγραμμα hands-on εκπαίδευσης βασικών αλλά και πιο προχωρημένων αρχών σχετικών με Big Data, Data Science, Artificial Intelligence και Machine Learning στο Microsoft Azure.

Η ακαδημία έχει σχεδιαστεί από το ReGeneration και τη Microsoft, με training partner την Code.Hub και το πρόγραμμα έχει συνολική διάρκεια 180 ωρών. Πιο συγκεκριμένα, περιλαμβάνει προκαταρκτική εκπαίδευση δύο εβδομάδων με χρήση διαδικτυακού υλικού από τη Microsoft (self-paced, 60 ώρες), 60 διδακτικές ώρες με την καθοδήγηση καταξιωμένων εισηγητών της Code.Hub εντός ψηφιακής τάξης, και τέλος, post-training εξειδίκευση δύο εβδομάδων (self-paced, 60 ώρες), με χρήση advanced διαδικτυακού υλικού από τη Microsoft.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα «ξεκλειδώσουν» state-of-the-art τεχνικές και σύγχρονα εργαλεία για τη δημιουργία του κατάλληλου Data Science περιβάλλοντος σε Microsoft Azure, την υλοποίηση πειραμάτων, την εκπαίδευση, διαχείριση και τη βελτιστοποίηση μοντέλων δεδομένων, αλλά και τη χρήση τέτοιων μοντέλων στην παραγωγή. Επιπλέον, θα εκπαιδευτούν σε advanced θεματικές της επιστήμης των δεδομένων, αποκτώντας απαραίτητες δεξιότητες ώστε να ανταποκριθούν στην ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση για εξειδικευμένους επιστήμονες που διαθέτουν hands-on γνώση στους ανωτέρω τομείς.

 Αναλυτικότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και την ύλη του μπορείς να δεις εδώ.

 Στόχος του ReGeneration Academy on Big Data & Artificial Intelligence powered by Microsoft, είναι να προετοιμάσει ανταγωνιστικούς και εξειδικευμένους data scientists, με ολοκληρωμένες γνώσεις και ισχυρό θεωρητικό και εφαρμοσμένο υπόβαθρο στις τεχνολογίες Microsoft Azure, ώστε να είναι έτοιμοι να απορροφηθούν σε περιζήτητες θέσεις εργασίας σχετικές με:

 • Data Science
 • Data Analysis
 • Machine Learning
 • Artificial Intelligence
 • Data Visualization
 • Big Data
 • Data Engineering

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

 • Πτυχιούχοι: Απόφοιτοι ελληνικών ή ξένων σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ/ΤΕΙ/Κολλέγιο), μιας εκ των παρακάτω ακαδημαϊκών κατευθύνσεων:
  • Πληροφορική, Επιστήμη Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών
  • Μηχανική Μεγάλων Δεδομένων (Data Engineering), Επιστήμη Δεδομένων (Data Science)
  • Μηχανική Λογισμικού και Η/Y
  • Μαθηματικά, Στατιστική, Εφαρμοσμένα Μαθηματικά
  • Ψηφιακά Συστήματα
  • Ανάπτυξη Εφαρμογών Διαδικτύου (Web Development)
 • Νέες και Νέοι: Έως και 29 ετών, καθώς το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους.
 • Μηδενική ή περιορισμένη εργασιακή εμπειρία: Εργασιακή εμπειρία από 0 έως 3 χρόνια πλήρους απασχόλησης, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών
 • Εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες: Ενεργή συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες (π.χ. εθελοντισμός, αθλητισμός, επιχειρηματικότητα, καλλιτεχνικά και οποιαδήποτε άλλη μη ακαδημαϊκή δραστηριότητα).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 28/09/2021, 14:00

Δήλωσε συμμετοχή εδώ.

Training Partner 

Η Code.Hub είναι το πρώτο Hub πληροφορικής στην Ελλάδα από developers για developers.

Σκοπό έχει να συνδέσει όλους τους επαγγελματίες του ΙΤ/ Tech χώρου, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε η hands-on γνώση να εμπλουτίζεται αλλά και να μεταφέρεται. Η ομάδα της Code.Hub δημιουργεί και ανακαλύπτει νέες ευκαιρίες εργασίας, συμβάλλει στην αναζήτηση της κατάλληλης επαγγελματικής και εκπαιδευτικής κίνησης και σχεδιάζει από κοινού με τον κάθε προγραμματιστή τη δική του καριέρα.

Περισσότερες πληροφορίες για την Code.Hub μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η Code.Hub δεσμεύεται στην ποιότητα των εκπαιδευτικών της δράσεων, μέσω της πιστοποίησης των προγραμμάτων της από το Athens Tech College. Το Athens Tech εγγυάται το αποτέλεσμα με την επιστημονική του σφραγίδα, καθώς είναι το πρώτο εξειδικευμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα, στις σπουδές πληροφορικής και τεχνολογίας.

Περισσότερες πληροφορίες για το Athens Tech μπορείτε να βρείτε εδώ.

Powered by: Microsoft

Η Microsoft είναι η πιο διάσημη πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας στον κόσμο και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογικής προόδου για περισσότερα από 40 χρόνια, κατέχοντας πάντα ηγετικές θέσεις (μεγαλύτερες εταιρείες) στον κόσμο σε χρηματιστηριακή αξία. Είναι επίσης ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς στον κλάδο της πληροφορικής, με software solutions και intelligent cloud services τόσο για επιχειρήσεις όσο και για προσωπική χρήση, με ένα τεράστιο φάσμα υπηρεσιών και τεχνολογιών, όπως το λειτουργικό σύστημα Windows, το .NET Framework, το Microsoft Office, το Visual Studio, το MSSQL Server, Microsoft Azure κ.λπ.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Microsoft, μπορείς να βρεις εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο