Msc Financial Management AUEB
Λογιστική και Χρηματοοικονομική AUEB

ReGeneration Academy on Big Data & Artificial Intelligence powered by Microsoft Εκπαιδευτικά Νέα

Το ReGeneration Academy on Big Data & Artificial Intelligence powered by Microsoft είναι ένα εντατικό πρόγραμμα hands-on εκπαίδευσης βασικών αλλά και πιο προχωρημένων αρχών σχετικών με Big Data & Artificial Intelligence, και πιο συγκεκριμένα Data Science, Machine Learning και Artificial Intelligence για την ενσωμάτωση και χρήση τους σε Azure. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί από το ReGeneration και τη Microsoft, με training partner την Code.Hub κι έχει συνολική διάρκεια 180 ωρών. Πιο συγκεκριμένα, περιλαμβάνει προκαταρκτική εκπαίδευση δύο εβδομάδων με χρήση διαδικτυακού υλικού από τη Microsoft (self-paced, 60 ώρες), στη συνέχεια 60 διδακτικές ώρες με εκπαιδευτές εντός ψηφιακής τάξης και τέλος post-training εξειδίκευση, δυο εβδομάδων (self-paced, 60 ώρες), με χρήση διαδικτυακού υλικού από τη Microsoft.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα «ξεκλειδώσουν» σύγχρονες τεχνικές και νέα εργαλεία για τη δημιουργία του κατάλληλου περιβάλλοντος σε Azure, το «τρέξιμο» πειραμάτων, την εκπαίδευση, διαχείριση και το optimisation μοντέλων δεδομένων, αλλά και την χρήση τέτοιων μοντέλων στην παραγωγή. Επιπλέον, θα εκπαιδευτούν σε advanced θεματικές της επιστήμης των δεδομένων, αποκτώντας απαραίτητες δεξιότητες ώστε να ανταποκριθούν στην ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση για εξειδικευμένους επιστήμονες που διαθέτουν hands-on γνώση στους ανωτέρω τομείς.

Γιατί να συμμετέχεις; 

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για απόφοιτους τμημάτων STEM, Computer Science & Software Engineering, αλλά και νέους επαγγελματίες που, παρόλο που συνήθως έχουν ισχυρό ακαδημαϊκό υπόβαθρο, δεν διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία και αυτοπεποίθηση για το νέο data-driven εργασιακό περιβάλλον που διαμορφώνεται. Ιδανικοί υποψήφιοι για την παρακολούθηση του προγράμματος θα είναι οι λάτρεις των νέων τεχνολογιών που αξιοποιούν οι σύγχρονες, καινοτόμες επιχειρήσεις, και επιθυμούν να εξερευνήσουν και να μάθουν τις αμέτρητες δυνατότητες των τεχνολογιών αυτών, αλλά και γιατί τα data θεωρούνται το πιo ισχυρό asset στον κόσμο των επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα θα δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν μια μοναδική πρακτική εμπειρία χρησιμοποιώντας προηγμένες υπηρεσίες, τεχνολογίες και πλατφόρμες πάνω σε Advanced Analytics, Data Analysis, Machine Learning και Artificial Intelligence σε Microsoft Azure.

Αναλυτικότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και την ύλη του μπορείς να δεις εδώ.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Πτυχιούχοι

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για απόφοιτους τμημάτων STEM, Computer Science & Software Engineering, αλλά και νέους επαγγελματίες που, παρόλο που συνήθως έχουν ισχυρό ακαδημαϊκό υπόβαθρο, δεν διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία και αυτοπεποίθηση για το εργασιακό περιβάλλον. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι απόφοιτοι ελληνικής ή αλλοδαπής σχολής (ΑΕΙ / ΤΕΙ / Κολλέγιο), σε μία από τις ακόλουθες ακαδημαϊκές κατευθύνσεις:

 • Πληροφορική, Επιστήμη Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών
 • Data Science, Data Engineering, Ανάλυση Δεδομένων
 • Μηχανική Η/Υ
 • Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Μηχανικών
 • Ψηφιακά Συστήματα
 • Ανάπτυξη Εφαρμογών Διαδικτύου (Web Development)

Νέοι

 • Έως και 29 ετών, καθώς το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους.

Μηδενική ή περιορισμένη εργασιακή εμπειρία

 • Εργασιακή εμπειρία από 0 έως 3 χρόνια πλήρους απασχόλησης, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών σε αντικείμενο συναφές με τις σπουδές.

Εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες

 • Ενεργή συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες (π.χ. εθελοντισμός, αθλητισμός, επιχειρηματικότητα, καλλιτεχνικά και οποιαδήποτε άλλη μη ακαδημαϊκή δραστηριότητα).

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ο σκοπός του ReGeneration Academy on Big Data & Artificial Intelligence, powered by Microsoft, είναι να προετοιμάσει ανταγωνιστικούς και εξειδικευμένους data scientists, με ολοκληρωμένες γνώσεις και ισχυρό θεωρητικό και εφαρμοσμένο υπόβαθρο στις τεχνολογίες Microsoft Azure, και να τους εξοπλίσει με τα απαραίτητα εργαλεία για να καταστούν ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας για να διεκδικήσουν θέσεις στους τομείς:

 • Data Science
 • Data Analysis
 • Machine Learning
 • Artificial Intelligence
 • Data Visualization
 • Big Data
 • Data Engineering 

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι στις 3 Φεβρουαρίου 2021, στις 14:00. 

Δήλωσε συμμετοχή εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα θα βρείτε εδώ.

---
Η ομάδα του eduguide.gr
Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο