Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόσκληση σε Ζωντανή Συζήτηση “Συζητώντας για την υποστήριξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες κατά τη φοίτησή τους στο δημοτικό σχολείο και τη μετάβασή τους στη Δ/θμια εκπαίδευση”

Σε συνέχεια των εκδηλώσεων/συζητήσεων του, το Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. διοργανώνει και σας προσκαλεί σε μια ζωντανή συζήτηση “Συζητώντας για την υποστήριξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες κατά τη φοίτησή τους στο δημοτικό σχολείο και τη μετάβασή τους στη Δ/θμια εκπαίδευση” με τους Πέτρο Γαλάνη, ΕΔΙΠ του Παιδαγωγικού Τμήματος Δευτεροβάθμιας του Ε.Κ.Π.Α. με γνωστικό αντικείμενο: «Ειδική Αγωγή και Παιδαγωγική της Ένταξης», τον Τάσο Ασβεστά, δάσκαλο στην Ειδική Εκπαίδευση και Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου 3ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ  Αττικής και τον Γιάννη  Μπουσδούνη, δάσκαλο στην Ειδική Εκπαίδευση και προϊστάμενο του 2ου Κ.Ε.Σ.Υ. Γ΄ Αθήνας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021 – ώρα 19:00.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 11/2/21 στις 16:30 για να λάβετε εγκαίρως τον σύνδεσμο με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Περισσότερες πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής: εδώ

H δράση είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα zoom με ζωντανή μετάδοση στο youtube.

Η δράση γίνεται πλαίσιο έναρξης νέου κύκλου του E-Learning προγράμματος “Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση” του Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. τον Φεβρουάριο 2021.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο