Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόγραμμα Virtual Summership από την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Το πρόγραμμα Virtual Summership είναι εδώ για να ενισχύσει και να δημιουργήσει ευκαιρίες απασχόλησης για την νέα γενιά. 

Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Virtual Summership της Coca-Cola Τρία Έψιλον έρχεται για να φέρει σε επαφή τους νέους με τον επαγγελματικό κόσμο. 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ VIRTUAL SUMMERSHIP;

Αν είσαι φοιτητής/τρια στο τρίτο ή τέταρτο έτος σπουδών και θέλεις να αποκτήσεις επαφή με τον επαγγελματικό κόσμο, τότε αυτό το πρόγραμμα είναι για εσένα. 

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 2 εβδομάδες όπου οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμετέχουν σε διάφορες virtual δραστηριότητες και να γνωρίσουν καλύτερα την εταιρεία!

ΤΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

  • CAREER WORKSHOPS
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ
  • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
  • ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ LEADERS ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
  • VIRTUAL PLANT TOUR

*Πρόκειται για ένα πρόγραμμα με αμιγώς εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Η συμμετοχή σε αυτό δεν συνιστά ούτε δημιουργεί σχέση εργασίας μεταξύ της Εταιρείας και του συμμετέχοντος και ως εκ τούτου δεν συνεπάγεται την καταβολή οποιαδήποτε αμοιβής

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ - ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μέρος του προγράμματος - Virtual Summership, ένας αριθμός επιλεγμένων φοιτητών θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση πρακτικής άσκησης σε διάφορα τμήματα του οργανισμού μας μέσω του προγράμματος πρακτικής άσκησης του εκάστωτε Πανεπιστημίου (ΕΣΠΑ κ.α.). 

Κάνε την αίτησή σου εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Αν είσαι φοιτητής στην Κύπρο δες εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο