Πρόγραμμα Εργασιακής Ετοιμότητας (Job Readiness Scheme) από το Κέντρο της ActionAid στη Θεσσαλονίκη Εκπαιδευτικά Νέα

Το Κέντρο της ActionAid στη Θεσσαλονίκη, καλεί νέους και νέες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, άνεργους, μεταξύ 18-30 ετών, κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης, που ενδιαφέρονται να εργαστούν στον κλάδο του τουρισμού, να συμμετάσχουν στο νέο Πρόγραμμα Εργασιακής Ετοιμότητας (Job Readiness Scheme).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους και νέες, ανέργους, ηλικίας 18-30 ετών, κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης, που ενδιαφέρονται να εργαστούν στον κλάδο του Τουρισμού.

Στόχος του Προγράμματος Εργασιακής Ετοιμότητας είναι:

  • Η ενίσχυση των Επαγγελματικών Δεξιοτήτων,
  • Η βελτίωση των ικανοτήτων Εύρεσης και Διατήρησης Θέσεων Εργασίας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Ατομικές Συνεδρίες Επαγγελματικής Συμβουλευτικής
  • Ομαδικά Εργαστήρια
  • Συνεργασία με μέντορες

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στο παραπάνω πρόγραμμα, συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής, έως τις 31 Οκτωβρίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επισκεφτούν το Κέντρο στην οδό Πλ. Ναυρίνου 7 ή καλέσετε στο 2311182310.  

Το Κέντρο της ActionAid στη Θεσσαλονίκη προωθεί την απασχολησιμότητα και την ενεργό συμμετοχή των νέων στη ζωή της πόλης, μέσω της τέχνης και του εθελοντισμού. Στόχος είναι μέσα από τις δράσεις του να ενισχυθούν οι δεξιότητες των νέων, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να διαδραματίσουν ενεργό ρόλο στην πολιτιστική, κοινωνική και οικονομική ζωή της πόλης τους, δημιουργώντας το πλαίσιο για να γίνουν οι ίδιοι πρωταγωνιστές σε μία βιώσιμη πόλη.

Περισσότερες Πληροφορίες

---
Η ομάδα του eduguide.gr

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο