Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πανελλήνιος Φοιτητικός Διαγωνισμός Διαπραγματεύσεων "Athens Negotiations Tournament"

To Athens Negotiations Tournament 2022 είναι ο Πανελλήνιος Φοιτητικός Διαγωνισμός Διαπραγματεύσεων, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με πρωτοβουλία του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών και Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Δρ. Ηλία Καπουτσή, Επίκουρο Καθηγητή του ΟΠΑ.

Ο διαγωνισμός έχει τρείς φάσεις: Τον Προκριματικό, τους Ημιτελικούς και τη Τελική αναμέτρηση

1ος Γύρος- Προκριματικός: 14-15 Μαΐου 2022
- Διαπραγμάτευση στην οποία οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να αναδείξουν τις διαπραγματευτικές τους δεξιότητες μέσω τηλεδιάσκεψης.

2ος Γύρος- Ημιτελικοί: 28 Μαΐου 2022
- Οι δέκα ομάδες που προκρίθηκαν, θα συμμετάσχουν στις Δια ζώσης (εάν το επιτρέπουν οι συνθήκες) διαπραγματεύσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα.

3ος Γύρος- Τελική Φάση: 29 Μαΐου 2022
- Οι δύο καλύτερες ομάδες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν στο σύνολο των διαπραγματεύσεων θα αποτελέσουν τους φιναλίστ του Μεγάλου Τελικού ο οποίος θα πραγματοποιηθεί Δια ζώσης (εάν το επιτρέπουν οι συνθήκες) στην Αθήνα ενώπιον της Κριτικής Επιτροπής.

Τα βήματα για να συμμετάσχει μια ομάδα στον ANT:

  • 1ο βήμα: Δημιουργία ενός video, όπου οι υποψήφιοι καλούνται να παρουσιάσουν την ομάδα τους και τους λόγους για τους οποίους θέλουν να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό. Στο video θα πρέπει οι φοιτητές να συμπεριλάβουν και τρίτους, συμφοιτητές, καθηγητές και οικείους που θα εξηγούν τους λόγους για τους οποίους προτείνουν αυτή την ομάδα για να λάβει μέρος στο διαγωνισμό.

    ΠΡΟΣΟΧΗ! Το βίντεο πρέπει να ανέβει στο ΥouΤube (ή σε αντίστοιχη πλατφόρμα, πχ vimeo) και στην αίτηση οι υποψήφιοι θα πρέπει να επισυνάψουν το link.

  • 2ο βήμα: Υποβολή αίτησης συμμετοχής μέσω του: https://ant.aueb.gr/form-application/

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 10 Απριλίου 2022

Προϋποθέσεις για να συμμετάσχει κάποιος στον διαγωνισμό: 

Προκειμένου να συμμετάσχει κάποιος στο διαγωνισμό, θα πρέπει να δημιουργήσει τριμελή ομάδα με προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς φοιτητές (ή και μεικτά) από ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ, από Ελλάδα ή/και Κύπρο. Μεταξύ των κριτηρίων επιλογής, συνεκτιμάται θετικά η εργασιακή εμπειρία, οι πιθανές διακρίσεις και βραβεύσεις, η συμμετοχή σε εθελοντικές οργανώσεις ή ομάδες και η γεωγραφική θέση των φοιτητών, με απώτερο στόχο τη μέγιστη δυνατή διασπορά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει καταφέρει να σχηματίσει ομάδα, μπορεί να λάβει μέρος ατομικά (όχι συμμετοχές 2 ατόμων), και θα αναλάβουμε εμείς να τον γνωρίσουμε στην ομάδα του.

Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και απευθύνεται προς όλους τους Προπτυχιακούς και Μεταπτυχιακούς φοιτητές της Ελλάδας και της Κύπρου. Σημειώνεται πως ο διαγωνισμός διοργανώνεται από και προς τους φοιτητές.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα του διαγωνισμού εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο