Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Open Day για Προπτυχιακές Σπουδές στην Αμερική

To Κέντρο Σπουδών Κουτσοδόντης, τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023, 18:30 – 20:00, διοργανώνει δωρεάν ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης, που απευθύνεται σε όσους βρίσκονται στη διαδικασία αναζήτησης Προπτυχιακού Προγράμματος στην Αμερική. Με την συμμετοχή σου θα λάβεις χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να κάνεις το σωστό ξεκίνημα στην διαδικασία για προπτυχιακές σπουδές στην Αμερική.

Η παρουσίαση περιλαμβάνει:

✔️ Συμβουλές για το πώς να επιλέξεις προπτυχιακό πρόγραμμα.

✔️ Ενημέρωση για τα admission requirements & deadlines των αιτήσεων.

✔️ Tips για τη σύνταξη των Essays και της συστατικής επιστολής.

✔️ Σημεία – κλειδιά για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια της Αμερικής.

Ομιλήτριες είναι η κα. Άννα-Μαρία Οθωναίου, η εξειδικευμένη σύμβουλος του κέντρου  για τις αιτήσεις και η κα. April Chang, Director of Admissions για προπτυχιακά προγράμματα του πανεπιστημίου Stevens Institute of Technology.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Σπουδών Κουτσοδόντης (Λ. Κηφισίας 75, Αμπελόκηποι) και είναι ανοιχτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους. Έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε είτε με φυσική παρουσία, είτε διαδικτυακά.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, ωστόσο είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης. Συμπληρώστε φόρμα συμμετοχής εδώ!

Ιστοσελίδα Εκδήλωσης

Facebook

 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο