Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ομάδα φοιτητών του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΟΠΑ διακρίθηκε στον διαγωνισμό Hult Prize Doha

Ανάμεσα στις 6 καλύτερες από τις 68 ομάδες, συμπεριλήφθηκε η ομάδα Granny’Bag στον διαγωνισμό Hult Prize που διοργανώθηκε από το University of Doha στις 11-13/3/2021. Την ομάδα αποτελούν οι πρωτοετείς φοιτητές Λευτέρης Κατσιαδάκης, Μαριτίνα Δαμανάκη, Δάφνη Γκογκοζώτου, Φώτης Αθάνατος.

Το θέμα του διαγωνισμού ήταν το φαγητό και πώς αυτό μπορεί να σώσει τον κόσμο. Η Granny’s Bag παρουσίασε ένα καινοτόμο σύστημα ενυδρειοπονίας-θερμοκηπίων σε ταράτσες κτηρίων για την παραγωγή οργανικών φρούτων και λαχανικών, με την ένταξη στο εργατικό δυναμικό της εταιρίας μειονοτήτων όπως πρώην φυλακόβιων.

Οι φοιτητές τονίζουν πως η βοήθεια του Kαθηγητή του Tμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής κ. Λεωνίδα Δουκάκη και της Καθηγήτριας του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας κυρίας Άννας Ζαρκάδα ήταν καθοριστική, όπως και η συμβολή σε νομικά ζητήματα της Διδάκτορος Δήμητρας Τσιακλάγκανου.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο