Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Οι 10 ελκυστικότεροι εργοδότες στην Ελλάδα για το 2022 σύμφωνα με την 5η έκδοση Randstad Employer Brand Research

Παπαστράτος, ΙΟΝ και Lampsa Hotels αποτελούν την πρώτη τριάδα της top 10 λίστας για φέτος.

Η έρευνα employer brand της Randstadη πιο λεπτομερής έρευνα πάνω στην εικόνα του εργοδότη έτσι όπως γίνεται αντιληπτή από το ευρύ κοινό, η οποία διεξάγεται πάνω από 22 χρόνια παγκοσμίως, διεξήχθη φέτος για πέμπτη συνεχή φορά και στην Ελλάδα. Με σχεδόν 163,000 συμμετέχοντες και 5,944 ερωτηθείσες εταιρείες, παρέχει χρήσιμες και αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με το τι αναζητούν οι δυνητικοί υποψήφιοι σε έναν νέο εργοδότη.

Η φετινή έκδοση της έρευνας συμεπριέλαβε, μεταξύ άλλων, επίκαιρα ζητήματα στην εγχώρια, αλλά και την παγκόσμια, αγορά εργασίας, όπως την τάση για αλλαγή εργασιακού περιβάλλοντος, ως συνέπεια των νέων συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία, καθώς και την απαραίτητη ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελμαιτκή και προσωπική ζωή, ειδικότερα σε συνάρτηση με την ολοένα και αυξανόμενη παροχή τηλεργασίας.

Η εταιρεία Παπαστράτος αναδείχθηκε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο ελκυστικότερος εργοδότης για το 2022. Την πρώτη τριάδα συμπληρώνουν οι εταιρείες ΙΟΝ, η οποία ανέβηκε από την τρίτη στη δεύτερη θέση, και η LAMPSA Hotels που βρίσκεται για πρώτη φορά στην πρώτη δεκάδα των ελκυστικότερων εργοδοτών στην Ελλάδα, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση. Οι κυριότεροι παράγοντες που διαμόρφωσαν την τελική δεκάδα με τους κορυφαίους εργοδότες στην Ελλάδα για το 2022 ήταν ο ελκυστικός μισθός και οι παροχές, το ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, οι δυνατότητες εξέλιξης σταδιοδρομίας που παρέχουν στους εργαζόμενους, η μακροπρόθεσμη ασφάλεια της εργασίας και η ισορροπία εργασιακής – προσωπικής ζωής.

Oι top 10 πιο ελκυστικοί εργοδότες στην Ελλάδα για το 2022.

1. Παπαστράτος ΑΒΕΣ

2. ΙΟΝ Α.Ε. COCOA & CHOCOLATE

3. LAMPSA Hotels

4. Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε.

5. Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

6. Ελληνικά Πετρέλαια

7. ΒΙΑΝΕΞ

8. Atlantica Hotel Management

9. ELPEN Φαρμακευτική

10. Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

Μπορείτε να κατεβάσετε όλη την έρευνα Randstad Employer Brand εδώ.

Τα συμπεράσματα της έρευνας θα παρουσιαστούν αναλυτικά την Πέμπτη 30 Ιουνίου, 11:00π.μ.-12:00μ.μ., από τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, Commercial Director και τον Γιάννη Κόρσο, Key Account Manager & Risesmart Team leader.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν το σεμινάριο κάνοντας εύκολα την εγγραφή σας εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο