Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Νέος κύκλος Προγραμμάτων eLearning του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Νέος κύκλος προγραμμάτων eLearning του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών - Έναρξη Φεβρουάριος 2021

Η διά βίου μάθηση είναι μια ακόμα πρόκληση για το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στην οποία ανταποκρίνεται με υπευθυνότητα και όραμα. Τα πάνω από πενήντα elearning προγράμματα του Κέντρου Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του ΟΠΑ έχουν ως στόχο να προάγουν τη διεύρυνση και τον εμπλουτισμό των γνώσεων και των δεξιοτήτων των εκπαιδευόμενων μέσω σύγχρονων και καινοτομικών μεθόδων κατάρτισης, ενώ το χαρτοφυλάκιο των προγραμμάτων αυξάνεται συνεχώς ανταποκρινόμενο στις αναφυόμενες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Η διδασκαλία των προγραμμάτων γίνεται από καθηγητές και διδάσκοντες του Ιδρύματος και εκπαιδευτές με υψηλή ειδίκευση και πολύχρονη διδακτική εμπειρία.

Για όσους θέλουν να αναπτύξουν σύγχρονες δεξιότητες και να διευρύνουν τις γνώσεις τους με ευελιξία στον τρόπο και το χρόνο μελέτης, τα προγράμματα του ΟΠΑ είναι ιδανικά.

Τα προγράμματα εμπίπτουν στις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

Στους εκπαιδευόμενους που συμπληρώνουν επιτυχώς τις απαιτήσεις κάθε προγράμματος, χορηγείται Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, καθώς και Συμπλήρωμα Πιστοποιητικού, στο οποίο αναφέρονται αναλυτικά το αντικείμενο του προγράμματος, οι θεματικές ενότητες που παρακολούθησε ο εκπαιδευόμενος και οι μέθοδοι εκπαίδευσης που χρησιμοποιήθηκαν.

Δηλώσεις Συμμετοχής στα προγράμματα eLearning σειράς Φεβρουαρίου 2021 γίνονται δεκτές έως και τις 14 Φεβρουαρίου.

Γνωρίστε όλα τα eLearning προγράμματα του ΚΕΔΙΒΙΜ/ΟΠΑ στο elearning.aueb.gr

Περισσότερες Πληροφορίες

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο